• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas: Teo i na jednoj nozi za Srbiju

Predsjednik KSS otkrio da je povrijeđeni plejmejker CSKA potvrdio rukovodstvu reprezentacije da želi da igra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

  Đilas: Teo i na jednoj nozi za Srbiju  Izvor: MONDO

Uprkos povredi, Miloš Teosodić želi da igra za reprezentaciju. I ne mora na operaciju.

Predsjednik KSS Dragan Đilas rekao je u četvrtak da je razgovarao sa plejmejkerom CSKA i da je on izrazio želju da, uprkos povredi, igra za državni tim.

"U žiži interesovanja je Teodosić. Razgovarao je sa čelnim ljudima KSS i izrazio spremnost da i na jednoj nozi igra za državni tim, što, moram da priznam, predstavlja pravi pristup. Vidjećemo u kakvom ćemo sastavu nastupiti na EP. Neke igrače očekuje operacija, ali ovoga puta nećemo imati momke koji ne shvataju da je igranje za Srbiju čin patriotizma", kazao je Đilas na sjednici skupštine KSS u Beogradu.



Selektor nacionalnog tima Srbije Dušan Ivković istakao je da je najvažnije da kod Teodosića postoji ogromna želja da obuče dres sa državnim grbom.

"Postoje volja i želja Teodosića da igra, a to je uslov da se brže oporavi od povrede. Želim mu da se u što skorije vrijeme oporavi, ali to je više pitanje za doktora", naveo je Ivković.

On je kazao da će sljedeće nedjelje saopštiti spisak kandidata za EP u Sloveniji da bi imao više vremena za naknadne izmjene.

Srpski plejmejker povrijedio je list prošlog vikenda na utakmici protiv Himkija. Srećom, Teodosić neće morati da ide na operaciju, ali mu predstoji duže mirovanje.

On je ove sezone prosječno bilježio 10,2 poena uz 3,9 asistencija u regionalnoj VTB ligi, dok je u Evroligi imao 12,7 poena uz 4,9 asistencija i 2,8 skokova.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji igra se od 4. do 22. septembra.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC