• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Mirni i optimistični pred finale

Trener crno-bijelih zadovoljan ekspresnim plasmanom svog tima u finale Superlige Srbije. Pohvalio koncentraciju igrača i odnos prema igri.

 Vujošević: Mirni i optimistični pred finale Izvor: MONDO

Kao što je i bilo očekivano, Vojvodina nije imala ni snage ni znanja da se ozbiljno suprotstavi Partizanu mt:s u polufinalu plej-ofa košarkaške Superlige Srbije.

Crno-bijeli su nakon ubjedljivog trijumfa u "Pioniru" još lakše u četvrtak trijumfovali u dvorani "Klisa" i tako "kupili" nekoliko dana za pripremu uoči izazova u finalu.

Ime protivnika još ne znaju, mada bi Crvena zvezda Telekom to mogla da postane već u petak, u Kruševcu, gdje će odigrati drugi meč sa Mega Vizurom (20.45). Prvi je riješila u svoju korist.

Trener Partizana mt:s tražio je od svojih igrača da polufinalnu seriju okončaju u dvije utakmice, a oni su ispunili taj zahtjev.

"Od velikog značaja je bilo da ovu polufinalnu seriju završimo u dvije utakmice i sve čestitke igračima na pobjedi i na ulasku u finale. Kao što je već nekoliko puta rečeno, Vojvodina je ekipa koja zavređuje svaku pažnju i ni malo slučano se nisu ove godine izborili za učešće u plej-ofu, odnosno za plasman u ABA ligu", izjavio je Duško Vujošević na konferenciji za novinare poslije utakmice.

Prema njegovim riječima, crno-bijeli su došli u situaciju da se u dva meča plasiraju u finale zahvaljujući "velikoj dozi kvalitetne pripreme, koncentracije i odnosa prema igri"

"U svim segmentima igre smo dominirali utakmicom, prije svega kada je u pitanju prva četvrtina koja je u dobroj mjeri odredila sam tok utakmice. Kada kažem dominirali, tu prije svega mislim na sam način igre u odbrani, na veliki broj kontranapada koji se iz takvog načina igre u defanzivi otvorio. Praktično poslije takve naše igre, bilo je vrlo teško da se ekipa Vojvodine vrati u utakmicu", dodao je trener i naveo da je jako zadovoljan kontrolom ritma i tempa igre.

Njegov tim pripremaće se za naredne izazove u odbrani titule sa neskrivenim optimizmom.

"Čekamo sada našeg protivnika u finalnoj seriji, koja možda počne već u nedjelju, naravno ako to bude Crvena zvezda. Pripremaćemo se u miru i sigurno da gajimo jedan veliki nivo optimizma pred samo finale", podvukao je Vujošević.

Zavisno od ishoda utakmice Mega Vizura - Crvena zvezda Telekom biće određen i datum početka finalne serije. U slučaju pobjede vicešampiona, prvi "vječiti" derbi (sedmi ovosezonski) mogli bismo da gledamo već 2. juna.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC