• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović: Vezale su nam se ruke

"Moramo da priznamo da smo bili pod utiskom", konstatovao srpski bek nakon poraza od Španije u četvrtfinalu Eurobasketa.

 Nedović: Vezale su nam se ruke Izvor: MONDO

Šansa da Srbi zaigraju u polufinalu Evropskog prvenstva u Sloveniji raspršena je za nekoliko minuta utakmice u Stožicama. Praktično, već na početku četvrtfinalnog okršaja sa Španijom.

"Furija" je počela bolje, povela 8:0, rastrčala se po terenu i izvojevala laku pobjedu. "Orlovima" predstoji nastavak borbe za plasman na Svjetski kup sledeće godine.

"Vezale su nam se ruke, to moramo da priznamo. Ekipa kao što je španska to koristi za dva, tri minuta. Bili smo pod utiskom, ali to ne bi trebalo da bude opravdanje", izjavio je u miks zoni Nemanja Nedović.

Boli ga ubjedljiv poraz. Kao i sve druge, kao i svaki drugi.

"Naravno da boli. Većina nas nije nikad igrala protiv protivnika ovog kvaliteta i imali smo priliku da vidimo koliko su moćni. Iskoristili su naše greške na početku, napravili su veliku prednost za bukvalno pet minuta. U napadu nismo mogli ništa da pogodimo...", dodao je on.

Za četvrtak, od 14.30, reprezentacija Srbije odigraće naredni meč, početni u borbi za plasman od 5. do 8. mjesta. Naravno, i za "vađenje" vize za naredno takmičenje.

Ime protivnika saznaće nakon meča Slovenija - Francuska.

"Nije dobro što je ovako tekao meč, ali imamo još manje od 24 časa do narednog meča. Primarni cilj je plasman na SP. Vjerujem u ovaj tim i stručni štab. Biće teško podići se za sljedeći meč, ali moramo da pokažemo za šta smo ginuli dva mjeseca i za šta smo se pripremali toliko dugo. Ovo je bila jedna od tri meč lopte. Nadamo se da ćemo drugu iskoristiti", dodao je Nedović.

(Izvještač MONDA iz Slovenije, Mladen Šolak, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC