• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Naš cilj je dobro poznat

"Dogodio se takav dan, nikoga nije htjelo. Okrećemo se sutrašnjoj utakmici", konstatovao kapiten "orlova".

 Krstić: Naš cilj je dobro poznat Izvor: MONDO

Iznenađenje se nije dogodilo. Aktuelni šampion Starog kontinenta igraće u polufinalu i boriće se za osvajanje svog trećeg uzastopnog zlata.

"Orlovi" Dušana Ivkovića pokušaće da u borbi za plasman od 5. do 8. mjesta izbore plasman na Svjetski kup, koji će sljedeće godine biti održan baš u Španiji.

U utakmici bez rezultatske neizvjesnosti, srpski reprezentativci počeli su lošije od rivala i dopustili "furiji" da već na početku povede 8:0.... Potom, ni u jednom trenutku nisu bili u stanju da se vrate u meč.

"Možda sada ne bi trebalo pričati o naših devet debitanata, ali mislim da je i to uzelo maha. Većina igrača ovog tima nije igralo ovakve utakmice. To nije izgovor. Trebalo je više da se borimo. Dogodio se takav dan, da nikoga nije htjelo... Oni su bili maksimalno skoncentrisani. Okrećemo se sutrašnjoj utakmici", izjavio je iskusni centar.

On i njegovi saigrači počeće u četvrtak borbu za put u Španiju sljedeće godine. U prvoj utakmici borbe za plasman od 5. do 8. mjesta, susrešće se sa poraženim četvrtfinalistom iz duela Slovenija - Francuska.

"Mora da ima snage u nama za narednoj utakmici. Zna se koji je naš primarni cilj. Mi smo malo postali opušteni, što je i normalno, postojala je šansa da uđemo u polufinale, da se borimo za medalje", dodao je Krstić i podsjetio:

"Naš primarni cilj je plasman na Svjetsko prvenstvo i ako uspijemo to da ostvarimo, mislim da ćemo napraviti veliki uspjeh".

"Orlovi" su na prošlom velikom takmičenju već bili u istoj situaciji.

"Tačno je, bili smo u sličnoj situaciji. Šta da se radi, sada nema priče o greškama. Nismo ušli jako od starta i to je to. Imamo još dvije meč lopte za Svjetsko prvenstvo", poručio je Nenad Krstić iz miks zone dvorane Stožice.

(Izvještač MONDA iz Slovenije, Mladen Šolak, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC