• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda srušila i Bajern!

Druga pobjeda crveno-bijelih na turniru u francuskom Miluzu - 77:73 protiv ekipe koju trenira Svetislav Pešić.

 Zvezda srušila i Bajern! Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ne znaju za poraz ni nakon 11 utakmica odigranih u pripremnom periodu!

Najozbiljnija provjera za njih, turnir u Miluzu, za sada se odvija idealno, jer su poslije trijumfa nad prvakom Francuske, Nanterom (78:41), uspjeli da savladaju i ambiciozni Bajern iz Minhena, takođe učesnika Evrolige 2013/14.

Zvezda je na poluvremenu vodila čak sa 20 poena razlike, Bajern je u finišu zaprijetio, ali je uspio da izvuče samo častan poraz - 77:73 (26:22, 26:10, 11:12, 14:29).

Time je ekipa Dejana Radonjića obezbijedila pehar namijenjen osvajaču turnira.

Crveno-bijele u nedjelju od 18 časova očekuje posljednji meč pred povratak u Beograd, protiv šampiona Poljske Stelmeta, koji sa klupe predvodi Mihajlo Uvalin.

Najefikasniji protiv Bajerna bili su Blejk Šilb sa 18 i Boban Marjanović sa 17 poena. Dženkins i Lazić ubacili su po 11, Savović sedam, Nelson i Simonović po četiri, Cvetković tri i Mitrović dva poena.

Kod protivnika se istakao plejmejker Malkolm Dilejni, koga je Zvezda ovog ljeta željela da dovede iz ukrajinskog Budiveljnika. Za Bavarce igraju još reprezentativci Njemačke Štajger, Bencing i Šafarcik, Bosanac Đedović, Amerikanac Brajant, koji je zimus dominirao u dresu Ulma...

Boban Marjanović je posebno u prvom poluvremenu dominirao pod obručima, a Čarls Dženkins je odličnom dionicom pred odlazak na odmor doprinio vođstvu od čak 52:32.

U trećoj četvrtini su oba tima odigrala dobru odbranu, a maksimalnih 66:44 donio je Marko Simonović, trojkom na početku posljednje dionice.

Zvezda je imala sigurnu prednost sve do 38. minuta (75:61, posle trojke Dženkinsa), nakon čega je Bajern iskoristio prerani početak slavlja da serijom od 12:2 ublaži poraz.

(MONDO, Foto: kkcrvenazvezda.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC