• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Dobar momak Žofri Lovernj

"Kad već nije mogla da se svira 'Hej Sloveni', radostan sam što se svirala 'Marseljeza'", izjavio trener Partizana koji u timu ima tri Francuza.

 Vujošević: Dobar momak Žofri Lovernj Izvor: MONDO

Crno-bijela porodica. Vole u Sportskom društvu Partizan da se hvale da imaju odlične odnose u svim sekcijama, a pogotovo to važi za Košarkaški klub, koji godinama hara na domaćoj i regionalnoj sceni.

Kada je prvi Francuz - Leo Vesterman - došao u Partizan, svima je u svojoj zemlji govorio o atmosferi među crno-bijelima, navijačima... Za njim je došao Žofri Lovernj, a ovog ljeta i talentovani Boris Dalo.

Lovernj je odličnim partijama u drugom dijelu prošle sezone skrenuo pažnju na sebe, pa je dobio poziv i za nacionalni tim. A na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, Lovernj je "gricnuo" zlatnu medalju, kako to već rade vrhunski teniseri poput Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Rodžera Federera...

Francuz je još prije finalne utakmice izjavio da medalju poklanja svima u Partizanu, a pogotovo treneru Dušku Vujoševiću.

"Kupiću tortu, hranu i piće za moje prijatelje iz Partizana",
izjavio je Lovernj sa pobjedničkog postolja.

A Vujošević, u svom stilu, na sve to ima ovakav komentar, koji prenosi "Sportski žurnal":

"Radostan sam što se svirala 'Marseljeza', kad već nije moglo 'Hej Sloveni'. Najviše zbog Gorana Radonjića i momaka koji su u Partizanu i koji su pokazali vrlo rijetku osobinu - zahvalnost. Svuda, pa i u dolini, lakše je naći hljeb, nego zahvalnost za hljeb".


U izjavi za "24 sata", Vujošević je dodao:

"Nekada smo bili veliki prijatelji sa francuskim narodom. Teško mi je pao slučaj Taton (navijač Tuluza Bris Taton ubijen je u centru Beograda u obračunu sa navijačima Partizana, prim. aut.). Lično njegujem lijep i iskren odnos sa Francuzima. Lovernj je dobar momak i zaslužio je poziv selektora. Drago mi je što uživa u Partizanu i što je primjetio da gajimo prave odnose u klubu".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC