• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bodiroga: Rano za priču o novom selektoru

Potpredsjednik KSS najavio je obimne razgovore unutar organizacije koji bi trebalo da izrode listu kandidata za novog selektora Srbije.

 Bodiroga: Rano za priču o novom selektoru Izvor: MONDO

Odlazak Dušana Ivkovića sa pozicije selektora nacionalnog tima nije iznenadio Dejana Bodirogu, a vjerovatno ni druge vodeće ljude Košarkaškog saveza Srbije.

Ipak, dva dana po završetku Eurobasketa u Sloveniji on nije mogao da pruži konkretnije informacije vezane za izbor novog stratega "orlova".

"Tek nam slijede razgovori sa predsjednikom KSS i svima ostalima unutar kuće. Pričati sada o imenima kandidata bilo bi zaista preuranjeno", rekao je Bodiroga.

Upitan da li pricipijelno "glasa" za opciju selektora profesionalca ili trenera koji će paralelno raditi u klubu, Bodiroga je konstatovao da je ta tema u našoj košarci aktuelna "posljednjih 15 godina".

"Zavisi od mnogo toga. Trebalo bi sagledati stvari malo dublje, vidjeti kakve su nam opcije, pa riješiti kojim putem da krenemo dalje. Sigurno bi bilo pozitivno ako bi to bio trener koji može da se posveti isključivo radu u Savezu".

Reprezentaciju krajem avgusta i početkom septembra 2014. očekuje nastup na Mundobasketu u Španiji, tako da vremena za izbor selektora ima i mnogo i ne tako mnogo, zavisno od toga iz koje se perspektive posmatra čitava tema.

(Ivan Bogunović - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC