• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Novi dres, novi pristup

"U sezoni 2013/14. nećemo se osvrtati na svaki kamen bačen ka nama. Uložićemo energiju u organizaciju kluba i još veće približivanje svom cilju".

 KK ZVEZDA: Novi dres, novi pristup Izvor: MONDO

Pred veliki brojem novinara, prijatelja kluba, rukovodstvom, stručnim štabom i igračima, Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom predstavio je novi dizajn dresova.

Opremu vicešampiona i osvajača Kupa Radivoja Koraća dizajnirala je i proizvela američka kompanija "Champion". U prodaju će biti pušten od srijede, a do 8. oktobra koštaće 2.792 dinara u svim prodavnicama Sport vision-a.

U svečanoj sali hotela "Metropol", javnosti se obratio i predsjednik kluba, Nebojša Čović, istakavši da ime novog brenda asocira na ono što bi crveno-bijeli trebalo da budu.

"Mi moramo da razumijemo većinsku armiju navijača, koja stalno očekuje da bude prva. To što brojni klubovi našeg sportskog društva prolaze kroz muke nije najvažnije. Muke se ne priznaju, već samo rezultati. Od nas se to očekuje i svi koji ne mogu da nose taj pritisak trebalo bi da razmisle prije dolaska u klub", izjavio je on.

Na promociji dresova se, nezvanično, moglo čuti da će narednih dana biti precizirane i cijene sezonskih karata KK Crvene zvezde za novu sezonu.

Predstojeću sezonu, Čović je nazvao "uzbudljivom", napravivši kratak osvrt na ono to je urađeno od dolaska novog rukovodstva u klub.

"Jula 2011. nismo krenuli ni od čega. Zvezda je imala brend, ime i najbolje navijače na svijetu. Krenuli smo sa velikim finansijskim problemima i za ove dve sezone smo napravili dosta veliki korak ka stabilizaciji, sve vrijeme radeći u skladu sa zakonom. I dalje imamo probleme ali ne kukamo, već ih rješavamo. Napravili smo i sportski rezultat".

Foto: MONDO
"U sezoni 2011/12 nismo zavšili baš onako kako smo htjeli. Sljedeće godine smo se približili, a ove ćemo pokušati da se još više približimo onome što je želja armije naših navijača. I u Srbiji, a i van Srbije. Ove sezone ćemo promijeniti koncept, neće biti rasprava i raznih priča. Nemamo vremena da se osvrćemo na svaki kamen bačen ka nama. Energiju ćemo uložiti u dalji razvoj organizacije kluba i u to da napravimo da Zvezda bude održiva i da što duže traje", dodao je Čović.

Promociji dresa prisustvovali su svi košarkaši prvog tima, igrači FMP-a, kao i članovi mlađih kategorija, koji su se na improvizovanom terenu pojavili obučeni u novu opremu.

Prisutnima se obratio i trener Dejan Radonjić, koji je istakao da je urađeno sve što je, za sada, planirano na pripremama.

"Večeras ćemo prvi put biti kompletni na treningu, dolaskom Raška Katića. Želimo da napravimo kontinuitet i da, kroz veliki rad, budemo najspremniji kada bude najvažnije", rekao je on.

Zvezda će prvi takmičarski meč u novoj sezoni odigrati 5. oktobra, na gostovanju Širokom.

Dres Crvene zvezde sljedeće sezone nosiće (uz ime je naznačen i broj dresa):

4. Nikola Rebić, 5. Aleksandar Cvetković, 9. Luka Mitrović, 10. Branko Lazić, 11. Jaka Blažič, 12. Marko Simonović, 13. Boban Marjanović, 14. Ivan Radenović, 15. Raško Katić, 16. Dušan Ristić, 17. Marko Tejić, 20. Demarkus Nelson, 22. Čarls Dženkins, 33. Blejk Šilb.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC