• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radenović obećao: Radiću i trudiću se

Novi košarkaš vicešampiona Srbije najavio da će dati sve od sebe da opravda povjerenje crveno-bijelih. Jedva čeka da zaigra pred Delijama.

 Radenović obećao: Radiću i trudiću se Izvor: MONDO

Brzo i za mnoge neočekivano, Crvena zvezda Telekom zamijenila je igrače na poziciji krilnog centra. Tim je napustio Boris Savović, a njegovo mjesto je zauzeo Ivan Radenović (29, 209 cm).

Zajedno sa novim klupskim drugovima, u srijedu je stao pred kamere i fotoaparate, u hotelu Metropol. Zadužio je dres sa brojem "14".

"Sve se izdešavalo brzo, iako smo pričali već duže vrijeme. Drago mi je da sam došao u veliki klub, da sam opet u svojoj zemlji, da ću raditi sa ovim momcima, stručnim štabom i cijelom organizacijom".

Opremu novog kluba prvi put je obukao u utorak uveče, na svom debitantskom treningu. Sa saigračima je stigao da se upozna, ali još ne želi da govori o svojoj spremi, formi i očekivanjima.

"Sinoć sam imao prvi trening, ne mogu da pričam o očekivanjima, samo da napomenem, što sam rekao i treneru, da nam predstoji veliki rad, tri takmičenja, mnogo utakmica... Mogu samo da obećam veliki rad i trud".

Bivši student američkog Univerziteta Arizona profesionalno je počeo da se bavi košarkom 2007. godine, u španskoj Đironi. Potom je igrao za atinski Panelinios, CSKA iz Moskve i španske klubove Kahasol i Menorku.

Prethodne dvije godine nosio je dres ukrajinskog Donjecka.

"Nadam se da ću uspjeti da pomognem momcima. Biće teško, igra se nekoliko takmičenja paralelno. Svi znamo kakva je Evroliga, biće teško, ali daćemo sve od sebe".

Jedva čeka da istrči pred Delije.

"Kao dijete sam išao na utakmice i sjećam se toga. Prethodnih godina sam sve to gledao preko televizije i jako sam uzbuđen pred prvu utakmicu pred Delijama", dodao je on.

Crveno-bijeli će prvi takmičarski meč u novoj sezoni odigrati 5. oktobra, na gostovanju Širokom.

(M. Šolak - MONDO; foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC