• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović i Katić: Samo polako!

Krilni igrač crveno-bijelih očekuje da se ekipa prikaže u punom svjetlu tek poslije Nove godine.

  Simonović i Katić: Samo polako! Izvor: MONDO

Marko Simonović i Raško Katić, kao dvojica najstarijih košarkaša Crvene zvezde Telekom, u petak su se našli za konferencijskim stolom pored trenera Dejana Radonjića.

Simonović je na početku izrazio zadovoljstvo što je ekipa konačno kompletirana.

"Nastavićemo da radimo kao od prvog dana priprema, važno je da primimo momke koji su stigli kasnije i da se dobro uklopimo", rekao je sjajni šuter van linije 6,75 metara.

"Do sada smo ostavili dosta toga iza nas. Naporno smo trenirali, mnogo toga uradili, ali mislim da će naše vrijeme tek doći. Očekujem da budemo pravi tek negdje poslije Nove godine, a do tada da se dižemo korak po korak i utakmicu po utakmicu. Polako, ima vremena za sve".

Simonović je upitan kako vidi aktuelni Zvezdin sastav u poređenju sa prošlogodišnjim, u istoj ovoj fazi (pred)sezone.

"Čini mi se da smo sada bolje podnijeli pripremni period. To se vidi i kroz rezultate pripremnih utakmica, koje smo odigrali bolje ove godine, ali to ne mora mnogo da znači. Moramo da igramo svaku utakmicu za sebe i da postepeno gradimo tim", ponovio je on.

Raško Katić priključio se timu poslije debi nastupa na Evropskom prvenstvu i "pod brojem jedan" poželio da on i svi saigrači ostanu što zdraviji.

"Vidim da je stvorena dobra i zdrava atmosfera. Na nama je da nastavimo u tom ritmu i tokom sezone, jer kada je tako, onda je lako i trenirati i igrati".

"Slažem se da bi trebalo da idemo utakmicu po utakmicu, bez velikih ciljeva i da vidimo gdje će nas taj pristup odvesti. Svakako želimo da budemo najbolji kada bude bilo najpotrebnije", poručio je prekaljeni centar.

Crveno-bijeli počinju sezonu gostovanjem u Širokom 5. oktobra, a četiri dana kasnije igraće u Laktašima protiv Igokee. "Generalku" će obaviti u subotu protiv poljskog Turova, u Beogradu, ali bez prisustva publike.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC