• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRASNODAR: "Pozdravite Božu i Acu"

Srpski treneri ostavili su dubok trag u Lokomotivi Kubanj. Domaći navijači ne poznaju mnogo košarku, ali pamte Božu Maljkovića i Acu Petrovića.

 KRASNODAR: "Pozdravite Božu i Acu" Izvor: MONDO

"Vi ste iz Beograda? Poznajete li Božu Maljkovića? Imate li njegov broj da ga pozdravim?", pitao je srdačni navijač Lokomotive Kubanj u petak uveče novinare iz Beograda.

Živopisni stariji gospodin, duge brade i odjeće u bojama krasnodarskog kluba, emotivno je pratio meč svog tima i Crvene zvezde Telekom, želeći sreću svakom napadu "Lokosa" sa spojena tri prsta.

Iznad njega, transparentom "Aci Petroviću podrška zvezdaša", navijači crveno-bijelih iz Rostova pozdravili su još jednog srpskog trenera, koji je sjedio na klupi Lokomotive prije selidbe u Krasnodar.

U dvorani kapaciteta 7.500 mjesta, duel ruskog i srpskog tima pratilo je oko 5.500 gledalaca. Kraj terena su sjedili i Zvezdini "parteraši", koji su doputovali iz Beograda. Na gornjem dijelu tribina bilo i nekoliko desetina lokalnih navijača Spartaka iz Moskve.

Pogledajte VIDEO - navijanje Zvezdinih navijača

Perfektno organizovana Lokomotiva Kubanj ulaže veliki trud da navijačima priredi "amerikanizovani" ugođaj i dobru zabavu.

Na velikom video bimu u pauzama mečeva prikazuju video snimke, tokom poluvremena gledaoce uveseljava i ponekad neprijatna "kiss kamera", a animator podstiče "meksičke talase".

Uz to, žitelji Krasnodara imaju priliku da iz nedelje u nedelju na terenu gledaju jedan od najboljih timova Evrolige... Ali, to ne koriste.

Arena "Basket holl" prosječno na utakmicama Lokomotive primi dve, tri hiljade gledalaca. Oni koji dolaze zaista vole klub, ali je jasno da će mnogima biti potrebno još vremena da upoznaju košarku.

Markus Vilijams šutirao je u drugom poluvremenu za tri poena i ubacio loptu uz koš, ali uz pomoć semafora. Činjenica da koš neće biti priznat kasno je došla do emotivnih navijača, koji su uveliko oduševljeni klicali.

Priliku da spoznaju svu ljepotu igre i snagu tima za koji navijaju imaće i u Top 16 fazi. Zvezdaše očekuju napetiji mečevi u nastavku takmičenja, ali su i oni za sada zadovoljni nastupima svojih košarkaša, koje su pozdravili aplauzom prije polijetanja aviona za Beograd. Uprkos porazu.

(Mladen Šolak - MONDO, Foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC