• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kum je kum, ali samo van terena!

Itudisov Banvit u derbiju turskog prvenstva ubjedljiv protiv Obradovićevog Fenerbahčea - 91:76. Stefan Marković - Nemanja Bjelica 5:5.

 Kum je kum, ali samo van terena! Izvor: MONDO

U Evroligi je Fenerbahče Ulker jedna od tri neporažene ekipe (6-0), dok u Turskoj stoprocentan učinak ima samo Banvit iz Bandirme (7-0).

Tim koji je ljetos preuzeo Grk Dimitris Itudis - kum i dugogodišnji pomoćnik Željka Obradovića u Panatinaikosu - sačuvao je vodeću poziciju savladavši Fenerbahče rezultatom 91:76 (51:45).

Obradovićev skupocjeni sastav tako je doživio drugi uzastopni poraz na gostovanjima, poslije onog koji mu je prije dvije nedjelje nanio Tofaš.

Banvit su do trijumfa vodili Erl Roulend sa 25 i Čarls Dejvis sa 20 poena, dok su kod gostiju nešto bolji od ostalih bili Preldžić sa 13 i Bogdanović sa 12 poena.

Srpski reprezentativci nisu na ovom meču bili u glavnim ulogama. Stefan Marković (5p, 2sk, 2as) igrao je 10 minuta za domaće, a Nemanja Bjelica (5p, 5sk, 2as) za žuto-plave 15 minuta.

Furiozni Banvit, koji je u minulom kolu očitao lekciju i braniocu titule, Galatasaraju (4-3), na tabeli prate novi prvoligaš Ušak, Ted Ankara, Karšijaka i Fenerbahče sa skorom 5-2.

(MONDO, Foto: banvitbasketbol.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC