• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović "poludio", ubacio 31 poen!

Pogledajte kako je Nemanja Nedović iskoristio priliku koju je dobio u Santa Kruz Voriorsima - 9/12 iz igre, 4/4 za tri poena. Sjajno!

 Nedović "poludio", ubacio 31 poen! Izvor: MONDO

U prvoj utakmici na "pozajmici" u razvojnoj ligi, igrajući za Santa Kruz Voriorse, Nemanja Nedović ubacio je 31 poen, uz tri asistnecije!

Košarkaši Santa Kruza pobijedili su u noći između nedjelje i ponedjeljka ekipu Ostin Torosa rezultatom 117:103 u razvojnoj ligi NBA, a najzaslužniji za uspjeh tima iz Kalifornije bio je srpski košarkaš Nemanja Nedović.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, a sada član NBA ligaša Golden Stejta postigao je 31 poen i zabilježio tri asistencije, za 35 minuta na terenu.

Sjajni bek šuter iz igre je imao 9/12 i pogodio sve četiri trojke koje je odapeo!

VIDEO

Čelnici Golden Stejta nedavno su poslali Nedovića u razvojnu ligu da pomogne Santa Kruzu, ali je za očekivati da ovakvim partijama dobije veću minutažu u NBA ligašu. Nedović, kao i Divejn Dedmon vratiće se u tim Golden Stejt Voriorsa već za turneju tokom koje će tim iz Ouklenda odigrati pet utakmica van svoje dvorane, a prvu u utorak u Nju Orleansu.

Nedović, koji je ove godine bio 30. pik na draftu, na dosadašnjih devet mečeva u NBA ligi prosječno je igrao 5,5 minuta i bilježio 1,1 poen.


Pored Nedovića, za Santa Kruz su igrali i mlađi "burazeri" dvojice startera u timu Golden Stejta, Stivena Karija i Kleja Tompsona - Set Kari i Mičel Tompson. Postigli su 11, odnosno devet poena, s tim da je Set imao i 12 asistencija.

(MONDO, foto: YouTube printscreen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC