• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Opomena! Milojević: Ozbiljniji su

Trener Crvene zvezde Telekom upozorava da padovi u igri ne smiju da se događaju. Šef struke gostiju: "Iskoristili su rupe u našoj igri".

 Radonjić: Opomena! Milojević: Ozbiljniji su Izvor: MONDO

Kontrolom skoka i "pritiskanjem gasa" kada je to bilo potrebno, crveno-bijeli su u ponedjeljak uveče ostvarili i sedmi trijumf u ABA ligi.

Naspram njih stajali su igrači najmlađeg tima u Evropi, željni dokazivanja i potvrde svog potencijala.

Iako je Zvezda vodila 59:41 i 65:48, Mega Vizura je znala da se pred 2.500 domaćih navijača vrati u meč i izjednači (72:72). Međutim, stala je i jeftino gubila loptu kada je planirala da uvede meč u neizvjesnu završnicu.

Dominacija crveno-bijelih pod obručima (37:23 u skokovima) i bolja igra u najvažnijim momentima donijela im je pobjedu.

Trener Zvezde Dejan Radonjić upozorio je svoje igrače da ne smiju da im se događaju padovi kao na kraju treće i početku posljednje četvrtine.

"Tih nekoliko minuta smo morali da se konsolidujemo i da ne dozvolimo Megi da nam uzme bodove. U Evroligi ovakve stvari ne smiju da nam se dešavaju i to nam je opomena za sljedeće utakmice", rekao je on.

Kao važan faktor istakao je nadmoć domaćih u skoku.

"Mi ne smijemo da dozvolimo iznenađenja na našem parketu i zato smo željeli da dobro pristupimo meču sa Megom. Kontrolisali smo njen potencijal i skokom napravili prednost", objasnio je Zvezdin trener.

Krilni centar domaćih Luka Mitrović takođe je upozorio da "prazni minuti" ne smiju da se događaju.

"Pad u igri je bio neshvatljiv, ali na vrijeme smo se konsolidovali. Već se okrećemo utakmici sa Makabijem u Evroligi i moramo da ispravimo greške i smanjimo prazne minute, koje ekipe u Evroligi i te kako znaju da kazne", rekao je Mitrović.

Dejan Milojević, bivši Radonjićev saigrač, a sadašnji kolega sa klupe Mega Vizure, ocijenio je da je njegov generalno odigrao dobar meč, ali da je Zvezdina odbrana odlučila utakmicu.

"Pokazali su da su ozbiljnija ekipa od nas. Iskoristili su rupe u našoj igri, čiji je uzrok jaka odbran Zvezde. Na momente smo bili dobri, ali da bi se dobila Zvezda, treba biti dobar u kontinuitetu", objasnio je Milojević.

Crvena zvezda Telekom u narednom kolu gostuje Krki, dok će Mega pokušati da protiv Radničkog nastavi seriju od tri pobjede pred smederevskom publikom.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC