• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Nastavljen ples Indijane i Portlanda

Njujork Niksi zakucani za dno tabele. Sjajni Nikola Peković i Goran Dragič.

 NBA: Nastavljen ples Indijane i Portlanda Izvor: MONDO

Indijana Pejsersi su nezaustavljivi! Noćas su savladali Minesotu sa 98:84.

Nikola Peković pružio je još jednu sjajnu partiju za Timbervulfse završivši meč sa 18 poena i 11 skokova, dok je Kevin Lav imao čak 20 poena i 17 skokova...ali to je bilo nedovoljno za fantastičnu ekipu iz Indijanapolisa koja sada ima skor od 13 pobjeda i samo jedan poraz! Tome su najviše doprinijeli dvojac Hil i Džordž sa po 26 poena.

Do istog skora (13-1) stigli su i San Antonio Sparsi. Pobijeđen je Nju Orleans sa 112:93. O kakvoj ekipi, sa velikim E, se radi, dovoljni govori da je čak sedam igrača San Antonija imalo dvocifren učinak. Najviše je ubacio Manu Đinobili - 16 poena.

Branilac titule Majami lako je izašao na kraj sa Feniksom (107:92), uz 35 poena Lebrona Džejmsa i 21 Dvejna Vejda. Kod gostiju je briljirao ponovo Slovenac Goran Dragič sa 14 poena, devet asistencija i osam skokova!

Portland je takođe nastavio da niže sjajne partije. Blejzersi su poslije pobjede nad Njujorkom od 102:91, na skoru od 13 pobjeda i dva poraza. Batum i Liljard vodili su ih do pobjede sa po 23 poena, dok je kod očajnih Niksa Karmelo Entoni završio meč sa 34 poena i 15 skokova. Niksi imaju nevjerovatne TRI pobjede u dosadašnjem dijelu sezone, a svrstavani su među kandidate za šampionski pehar.

Miroslav Raduljica upisao je dva poena i jedan skok, za četiri minuta na parketu u porazu Milvokija od Detroita od 113:94, Boston je ubilježio tek šestu pobjedu u sezoni, trijumfom nad Šarlotom 96:86, dok je dezorijentisani Čikago bez Derika Rouza poražen poslije produžetka od Jute 89:83. Bulsi su imali u regularnom toku dva šuta za pobjedu u posljednjim sekundama, ali lopta nije htjela u koš.

Hjuston je savladao Memfis u gostima sa 93:86, dok je Denver odnio pobjedu iz Dalasa 110:96.

POGLEDAJTE PREGLED UTAKMICA OD SINOĆ

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Chris Graythen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC