• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makabi najviše strahuje od navijača Zvezde

Tim menadžer izraelskog kluba, Nikola Vujčić, izjavio je da atmosfera u Pioniru predstavlja najveću opasnost za njegov tim.

 Makabi najviše strahuje od navijača Zvezde Izvor: MONDO

Crvena zvezda večeras će u sedmom kolu Evrolige ugostiti slavni Makabi. Domaći tim očekuje veliku podršku sa tribina, što posebno brine goste.

"To što se igra u Pioniru i pred frenetičnom publikom predstavlja ogromnu prednost za Crvenu zvezdu. Sigurno će njeni košarkaši odigrati iznad mogućnosti. Ako budemo željeli da ostvarimo povoljan rezultat moraćemo tu energiju sa tribina odmah da zaustavimo na početku meča", rekao je Nikola Vujčić, tim menadžer Makabija.

On je dodao da je kao igrač Makabija imao priliku da nastupi u takvoj atmosferi protiv Partizana, a da košarkaši izraelskog kluba znaju šta ih čeka.

"Utakmica je bitna za obe ekipe, nama da osiguramo Top 16 fazu, Zvezdi da ostane u igri. Znamo da su karte rasprodate, očekujem punu dvoranu i pravu košarkašku atmosferu. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu", dodao je bivši as izraelskog kluba.

Predsjednik skupštine Zvezde Branislav Đurđević istakao je da su crveno-bijeli sve učinili kako bi duel u Pioniru protekao u fer i sportskoj borbi.

"Očekujemo pobjedu i nadam se da će sve proteći na najbolji mogući način, bez obzira na neke transparente koji su na našem prvom meču viđeni na tribinama u Tel Avivu. Vjerujem u pravi spektakl, jer nam u goste dolazi evropski velikan", rekao je Đurđević.

On je dodao da Crvena zvezda nije favorit u predstojećem susretu.

"Svi znamo ko je Makabi, iako je trenutno u rezultatskoj krizi. Sigurno je jedino da će igrači ostaviti srce na parketu, a vidjećemo da li će to biti dovoljno za pobjedu", poručio je Đurđević.

Duel D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Makabija igra se u Pioniru od 19 časova.

Prijem kod ambasadora

Predstavnici Zvezde i Makabija bili su gosti na prijemu ambasadora Izraela u Srbiji Josefa Levija, organizovanog povodom obilježavanja Hanuke, jevrejskog praznika slobode i svjetlosti. Prijemu je u rezidenciji izraelskog ambasadora prisustvovali su prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Skupštine Nebojša Stefanović.
(MONDO/TanjugFoto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC