• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blat i Džejms: Kakva publika, to nema nigdje!

Kao i svaki prethodni put kada je gostovao u Srbiji, Dejvid Blat istakao oduševljenje atmosferom koju stvara beogradska publika.

 Blat i Džejms: Kakva publika, to nema nigdje! Izvor: MONDO

Dejvid Blat ni ovoga puta nije krio zadovoljstvo što je imao priliku da bude akter evroligaške utakmice pred beogradskom publikom.

Često je u prošlosti hvalio navijače Partizana, a sada je lijepe riječi imao da uputi i na račun pristalica Crvene zvezde. Poslije utakmice sa crveno-bijelima govorio je u globalu o navijačima iz Srbije.

"Pravi test za sve navijače je da vidite njihovu reakciju kada ekipa gubi. To smo vidjeli u Srbiji, ovdje publika nikada ne dozvoljava da se tim preda, gura ga do kraja", rekao je američki stručnjak.

Prije njega je i Šon Džejms je pohvalio Delije.

"Nikada nisam prisustvovao ovakvoj atmosferi na košarkaškoj utakmici", poručio je igrač koji u četvrtak uveče nije bio u mogućnosti da pomogne svom timu zbog povrede.

Zadovoljstvo za Blata je višestruko, prije svega jer je njegov tim uspio da pobijedi iako je malo nedostajalo da od gotovog napravi veresiju.

"Crvena zvezda ima kvalitet i zaslužuje mjesto u Evroligi. Igra snažno, timski, vrlo dobro, imaju trenera koji ih odlično vodi. Sa ovakvim navijčima želite da ih što duže gledate u Evropi", rekao je Blat i dodao:

"Igrali smo 35 minuta dobru košarku, ali smo popustili u posljednjih pet minuta. Dugo godina sam trener, ali ovakve greške više neću praviti. Rekao sam mojim igračima u pauzi između treće i četvrte dionice da što god da se desi ne smiju da prime 30 poena. Upravo se to desilo. Moraću da ućutim sljedeći put...", našalio se Blat.

Na pitanje da li bi voleo da radi u Srbiji, trener Makabija je odgovorio:

"Da li želim da radim na nekom drugom mestu? Kod ovakvih pitanja, uvek imam dozu rezerve zbog mog tima, da me pogrešno ne shvate. Svakako bih voleo, u Srbiji igrači i navijači vole košarku, radna etika je ovde najveća na svetu. To je san svakog trenera da radi u takvoj atmosferi. Ipak, nadam se da ću ostati u Makabiju malo duže", podvukao je Dejvid Blat.

(V. Sukdolak - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC