• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hvala što ste bili uz nas i na minusu"

Trener košarkaša Zvezde Dejan Radonjić žali zbog očajne treće dionice, ali i zahvaljuje se navijačima koji nisu okrenuli leđa ekipi ni na "minus 18".

 "Hvala što ste bili uz nas i na minusu" Izvor: MONDO

Zašto? Kako? Da li je moglo drugačije?

Na ova pitanja pokušavaće da odgovore i navijači i košarkaši Crvene zvezde, ali i trener Dejan Radonjić, možda i u snu, poslije dramatičnog poraza od Makabija.

Crveno-bijeli odigrali su katastrofalnu treću četvrtinu, koju su izgubili rezultatom 13:27 i poslije koje su pali na 18 poena zaostatka u odnosu na goste i... Bez obzira na sve to, imali šut za pobjedu.

Naravno, Radonjić je priču poslije utakmice počeo baš od tog detalja.

Nakon što je čestitao Makabiju, kratko je konstatovao:

"Bilo bi zasluženo i da smo mi dobili".

Potom je konstatovao da razlog poraza nije to što se Demarkus Nelson okliznuo, već to što je njegov tim imao crnih deset minuta košarke.

"Dozvolili smo još u drugoj četvrtini Makabiju da se vrati i da u trećoj stekne nerealnu prednost. Treća četvrtina je sve vrijeme bila konfuzna, čak je dobro bilo i tih 'minus 18'. Djelovalo je da je to nedostižno, ali... Tražili smo se dugo i konačno smo uspjeli u četvrtoj četvrtini da zaigramo onako kako je trebalo", pričao je Radonjić poslije petog poraza u sedam kola Grupe D i nadovezao se:

"Fantastičnom odbranom, dobrim i preciznim napadom, došli smo u situaciju da imamo zadnju loptu i zicer za pobjedu, koji nismo realizovali. Nije jednosatvano poslije ovakvog završetka komentartisati bilo šta. Ali, za nas je sve ovo što se dešavalo u završnici, naš povratak, jako značajan za ono što nas očekuje".

Radonjić se zahvalio sjajnim navijačima, o kojima su pričali i Dejvid Blat i Šon Džejms, što su bodrili ekipu i kada nije djelovalo da je povratak moguć.

"Fenomenalan ambijent! Posebno je jak utisak to što su na 'minus 18' - svi bili uz nas! Krenuli smo dobro, na krilima navijača, ali nismo uspjeli da steknemo realnu prednost u odnosu na to kako smo igrali na početku utakmice".

Za kraj...

"Moramo da pokušamo da što prije zaboravimo meč, slijedi nam put u Novo Mesto i moramo što prije da se okrenemo tom duelu! Mi smo u Evroligi, samo ne u Tel Avivu, bili konkurentni na svim mečevima. Imamo i dalje šanse, ali slika postaje sve jasnija...", realan je Radonjić da Top 16 polako izmiče njegovom timu, iako Crvena zvezda ima tri utakmice u kojima može da napravi veliki "kambek".

Kakav je večeras izostao...

Blejk Šilb:
"Mislim da smo počeli utakmicu vrlo dobro i na taj način je završili. Nažalost, to nije bilo dovoljno za pobjedu. U drugoj i posebno u trećoj četvrtini nismo se dobro borili. Teško je izgubiti na ovakav način. Imali smo nekoliko prilika da preuzmemo prednost, ali nismo imali dovoljno sreće. Moramo da ostanemo zajedno, da budemo koncentrisani, imao šanse i dalje..."

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC