• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Grobari, još nije gotovo!

Trener Partizana NIS poslije poraza od Nantera izjavio da je ponosan na igrače, a navijače poziva na naredne dvije važne utakmice.

 Vujošević: Grobari, još nije gotovo! Izvor: MONDO

Prvak Srbije nije imao dovoljno koncentracije da uspješno privede kraju meč protiv Nantera, u kome je domaćin preokretom u posljednjih minut i po stigao do vrijedne pobjede (62:61), možda i plasmana u Top 16.

Dovoljno je bilo vidjeti igrače i navijače "zelenih", čuti komentatora francuske televizije, pa shvatiti koliki je to uspjeh u njihovim očima.

Međutim, iako četvrto mjesto u grupi trenutno djeluje veoma daleko (skor crno-bijelih je 1-6), Duško Vujošević nije spreman da "baci peškir" u ring...

"Mi smo u okviru svojih mogućnosti igrali do posljednjeg atoma snage i ja sam, što se igrača tiče, veoma zadovoljan. Znam da je za klub utakmica bila izuzetno važna, međutim, sada pozivam navijače na meč sa Olimpijom, koja se vratila u formu, a pogotovo na meč sa Budiveljnikom, jer evropska sezona za nas nije gotova stvar, što pokazuje i igra od večeras".

Vujošević je konstatovao da su gledaoci utakmice u Parizu "imali prilike da uživaju u ljepoti košarke, u odličnoj odbrani, bacanju za loptu, promjenama rezultata, neizvesnoj završnici"...

"Nismo srećni, kao i uvijek kada se važan meč izgubi minimalnom razlikom, ali moramo da održimo vezu sa realnošću i da kažemo da su se igrači borili za svaku pohvalu. Ja sam zaista ponosan na njih".

"Zahvaljujem se i svim navijačima Pratizana, od ljudi koji rade ovdje (u Francuskoj) i onih koji su došli iz drugih mjesta, pa čak i iz Beograda, da podrže ekipu u ovako važnom trenutku. Ta energija se prenijela i na tim i mislim da im nismo ostali dužni što se zalaganja tiče".

Strateg crno-bijelih označio je manjak igrača u rotaciji kao jedan od glavnih uzroka poraza.

"Naša 'skraćena' klupa sada prozivodi i veći broj izgubljenih lopti. Imali smo 22 i uz to omogućili protivniku da zabilježi čak 14 skokova u napadu".

Partizan dočekuje Olimpiju u nedelju od 17 časova, u sklopu 10. kola ABA lige, u kojoj dijeli vodeću poziciju sa Crvenom zvezdom Telekom i Cedevitom.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC