• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Teodosić za pobjedu CSKA u Ukrajini

Moskovski tim u posljednjoj četvrtini slomio otpor Budiveljnika u Kijevu, a ključnu ulogu u prelomnim trenucima odigrao srpski reprezentatativac.

 EL: Teodosić za pobjedu CSKA u Ukrajini Izvor: MONDO

Budiveljnik je pružio snažan otpor CSKA, ali se sa gostovanja iz Kijeva u 7. kolu Evrolige sa pobjedom vraća ruski tim.

Moskovljani su slavili rezultatom 82:74 (18:17, 22:18, 18:24, 24:15) i upisali peti trijumf ove sezone u najelitnijem evropskom takmičenju, čime su obezbijedili plasman u Top 16 fazu.

Budivljenik je pružio snažan otpor gostima, imao je i vođstvo, posljednji put na kraju trećeg perioda (59:58), a onda je, zahvaljujući boljoj igri u poslednjem kvartalu, tim iz Moskve stigao do trijumfa.

Ključnu ulogu u prelomnim trenucima meča odigrao je Miloš Teodosić. Srpski reprezentativac je u posljednjih četiri i po minuta meča započeo seriju CSKA koja je odlučila pitanje pobjednika. On je najprije svom timu donio prednost od 68:65, a zatim zabilježio još šest poena od ukupno 14 moskovske ekipe. Sjajnog asistenta u tim trenucima imao je u Kajlu Hajnsu koji je upisao preostalih šest pogodaka za CSKA.

Kod CSKA istakli su se Hajns sa 18 poena i šest skokova, Soni Vims upisao je 12 poena uz četiri asistencije, Vladimir Micov 11 uz četiri uhvaćene lopte, a Teodosić je duel okončao sa 10 poena i čak devet asistencija. Kapiten srpske reprezentacije Nenad Krstić na meču u Kijevu postigao je četiri poena, uz pet skokova i dve asistencije.

Kod Budiveljnika, koji u grupi A ima sada identičan skor kao i Partizan (1-6), najbolji je bio Blejk Ejhrn sa 21 poenom, dok je Dekvan Kuk postigao 16.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC