• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Kaha dobila, Zvezda juri PAO

Španski tim iščupao pobjedu protiv Atinjana (79:77). Dijamantidis promašio šut za pobjedu.

 EL: Kaha dobila, Zvezda juri PAO Izvor: MONDO

Mnogo drame viđeno je na meču u Vitoriji u 7. kolu grupe D Evrolige, gdje je Laboral Kuća upisala trijumf protiv Panatinaikosa u neizvesnoj završnici - 79:77 (34:19, 21:25, 10:18, 14:15).

Španci su tokom pravog spektakla sa Atinjanima, koji su kao i oni imali isti skor uoči duela u Vitoriji (3:3), nemilosrdno rešetali koš protivnika u prvom poluvremenu (u 14. minutu postigli su čak 47 poena) i zabilježili 10 trojki, od kojih pet San Emeterio, ali su se za pobjedu borili do posljednjeg zvuka sirene. Zapravo Milko Bjelica je 44 sekunde prije kraje sa linije slobodnih bacanja donio Kahi prednost 79:74, ali su gosti 17 sekundi kasnije trojkom Focisa smanjili na 77:79, a onda je najbolji igrač Atinjana Dimitris Dijamantis promašio šut iz daljine za pobjedu.

U ekipi Kahe najbolji je bio Bjelica sa 17 poena i šest skokova, dok je San Emeterio upisao 15 uz četiri asistencije. Kod Panatinaikosa istakao se Dijamntidis sa 19 poena i sedam asistencija.

Kaha je tako upisala četvrtu pobjedu u Evroligi ove sezone i zauzima treće mjesto, dok su Atinjani ostali na tri pobjede. Crvena zvezda, koja ima skor 2-5, u sljedećoj rundi će ići na gostovanje ranjenom Panatainaikosu sa željom da poslije minimalnog poraza od Makabija upiše trijumf. Crveno-bijeli će se u pokušaju da očuvaju nade za plasman u Top 16 fazu potruditi da ostvare trijumf sa više od pet poena razlike i tako se revanširaju "zelenima" za poraz u "Pioniru" u trećem kolu (86:90), čime bi stekli prednost u slučaju da odlučuje međusobni skor.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC