• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Na pobjedu protiv Budućnosti

Košarkaši Igokee u meču 10. kola ABA lige dočekuju podgoričku Budućnost.

 IGOKEA: Na pobjedu protiv Budućnosti Izvor: MONDO

Poslije dva vezana poraza od MZT-a u ABA ligi i Hapoela u Evrokupu, Igokei na noge dolazi Budućnost u meču 10. kola ABA lige. Budućnost je peta na tabeli sa pobjedom više od Igokee.

“Alternative nema, pobjeda je sve što nas zanima. Budućnost je kvalitetna ekipa, koja ima dobro izbalansiranu unutrašnju i vanjsku liniju. Dobro su Crnogorci otvorili sezonu, imali su taj jedan kiks protiv Olimpije na svom terenu, ali brzo su se vratili na pravi put pobjedom nad Solnokom u Mađarskoj. Od pojedinaca moramo posebno obratiti pažnju na Popovića, Šehovića i Akindelea. Naravno, tu su i iskusni Čedomir Vitkovac i Aleksandar Ćapin”, rekao je trener Igokee Milutin  Latinčić.

Gust raspored ne ide na ruku šampionu BiH, ali trener Milutin Latinčić naglašava da kukanja nema i da umor ne smije da spriječi njegove igrače u nastojanjima da savladaju Podgoričane i upišu šesti trijumf u sezoni.

"Budućnost je ekipa koja igra dobro kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu. Igraju tvrdu košarku, jaki su pod košem, ali kao i mi imaju problema sa ritmom srijeda-subota koji igračima donosi određenu dozu umora zbog dugih putovanja, ali i samih mečeva. Moramo popraviti igru u defanzivi i za razliku od prošlih mečeva zaigrati agresivno u napadu od samog starta i to je recept koji bi nam trebao donijeti pobjedu", rekao je košarkaš Igokee, Siniša Štemberger.

(MONDO:Foto:sportskacentrala.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC