• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Šok, Džikić: Podrška Luki

Trener Crvene zvezde Telekom važnu pobjedu u Sloveniji stavio u drugi plan zbog povrede Luke Mitrovića.

 Radonjić: Šok, Džikić: Podrška Luki Izvor: MONDO

Bolan pad Luke Mitrovića u subotu uveče i njegovo dozivanje klupskih ljekara skamenilo je igrače, stručni štab i navijače crveno-bijelih u dvorani Krke.

Perspektivni krilni centar brzo je imobilisan, iznesen sa terena i transportovan u obližnju bolnicu, odakle je specijalnim vozilom transportovan u Beograd. Na njegov zahtjev, društvo mu pravi saigrač Aleksandar Cvetković.

Lišeni pomoći startne "četvorke" i od ranije Raška Katića, košarkaši Crvene zvezde Telekom ipak su pobijedili Krku, spriječivši i nagovještaj iznenađenja.

Njihov trener Dejan Radonjić ocijenio je da je Mitrovićeva povreda prilično uticala na ekipu. Prema njegovim riječima, crveno-bijeli su u trenutku bili šokirani onim što su vidjeli.

"Povreda Mitrovića u drugoj četvrtini je uticala na ekipu. Ipak, oporavili smo se od šoka, uspjeli da pokažemo karakter i u trećoj dionici prelomili meč. Ovo je važna pobjeda, ali je pala u drugi plan zbog povrede Mitrovića", rekao je Radonjić novinarima u Novom Mestu.

I Aleksandar Džikić, srpski trener na klupi domaćih, imao je problem sa povrijeđenim igračima. Nije mogao da računa na Armsteda, Murića i Hukića.

Poslije utakmice je poželio Mitroviću da se što prije vrati na parket.

"Moja ekipa je imala dosta problema sa povredama, ali smo uspjeli da pružimo otpor Zvezdi, koja je trenutno najbolji tim u Jadranskoj ligi. Nažalost, ovo je druga utakmica Krke zaredom u kojoj se povrijeđuje protivnički igrač. Nadam se da će se Mitrović što prije vratiti na parket", poručio je trener Krke Aleksandar Džikić.
(MONDO/Agencije:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC