• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra vijest: Mitrović nije teže povrijeđen!

Detaljnim pregledom utvrđeno da je krilni centar Zvezde u Novom Mestu samo iščašio zglob koljena. Predstoje mu tri nedjelje mirovanja.

 Dobra vijest: Mitrović nije teže povrijeđen! Izvor: MONDO

Crne slutnje se nisu obistinile. Luka Mitrović (20, 204 cm) ipak nije zadobio težu povredu u subotu uveče.

Iako je pri kraju prvog poluvremena utakmice Krke i Crvene zvezde Telekom pao na parket sa vidno dislociranim koljenom, nedjeljni pregled u Beogradu donio je dobru vijest.

Mitrović je doživio luksaciju koljena, to jest iščašenje. Stavljena mu je longeta i neće biti operisan. Predstoje mu tri nedjelje mirovanja, poslije kojih će krenuti na terapije.

MONDU je u klubu potvrđeno i da, s obzirom na njegovu mladost, ljekari predviđaju da neće predugo odsustvovati sa terena.


"Veliko ohrabrenje za mene je što se one crne misli i slutnje koje su postojale u prvi mah nisu obistinile. Biće mi ubrizgana plazma koje će mi dodatno pomoći u oporavku, a za mene je u ovom trenutku najvažnije da u potpunosti saniram povredu. Neću se po svaku cijenu vraćati na teren, već ću strpljivo sačekati da se u potpunosti zaliječim i oporavim", izjavio je Mitrović za klupski sajt.

Mladi košarkaš je u subotu uveče prije ostatka tima dovezen u Beograd specijalnim sanitetskim vozilom. Na njegov zahtjev, društvo mu je pravio saigrač Aleksandar Cvetković.

"Prvi put sam doživio tako nešto i možda me i nije toliko boljelo koliko sam se vjerovatno uplašio tog prizora. Nisam znao kako da odreagujerm. Međutim, jako sam zahvalan ljudima iz Novog Mesta, svim doktorima koji su me zbrinuli i svima onima koji su mi omogućili da specijalnim sanitetskim vozilom bezbjedno budem prebačen do Beograda. Moram i da naglasim da u bolnoci u Novom Mestu nije bilo nikakve operacije kako su izvještavali pojedini mediji, već mi je koljeno pod anestezijom vraćeno na mjesto", dodao je krilni centar crveno-bijelih.

Crvena zvezda je bez njega pobijedila Krku, a dan poslije su mu bivši zvezdaši pružili podršku na društvenim mrežama.

"Zaista želim da se zahvalim svima i da im poručim da mi njihova podrška mnogo znači. Pozivi su stizali sa svih strana, mnogo poruka sam primio od ljudi iz Crvene zvezde, takođe od bivših saigrača i trenera, mojih prijatelja van košarke, ali i navijača. To mi je u tom trenutku zaista mnogo značilo", dodao je Mitrović.

(Mladen Šolak, MONDO, foto: Instagram)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC