• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan je "La Bomba"

Huan Karlos Navaro na meču protiv Saragose upisao 1.000 trojku u španskoj ligi i ušao u istoriju. Sjajnog šutera Barse pozdravila cijela hala.

 Jedan je "La Bomba" Izvor: MONDO

Huan Karlos Navaro već je legenda Barselone. Ipak, na meču protiv Saragose, on se upisao i u istoriju ACB lige.

Katalonci su ubjedljivo dobili taj meč osmog kola španskog šampionata sa 73:50, a glavna zvijezda meča bio je popularni "La Bomba".

On je na početku posljednje četvrtine ubacio 1.000. trojku u ACB ligi, nakon čega je cijela "Blaugrana" eksplodirala. Svi u dvorani ustali su i aplaudirali uzvikujući "Navaro, Navaro", a meč je na kratko prekinut. Zbunjeni Navaro odmahivao je publici.

VIDEO

On je duel završio nešto kasnije sa ukupno 15 poena, od čega su sve bile trojke (šut za tri 5/7), a prije izlaska sa terena dodao je i 1.001. pogodak iz daljine.

Navaro je po broju postignutih "bombi" sada na drugom mjestu liste najboljih trojkaša španskog prvenstva. Ispred njega sada je samo Alberto Ereros, bivši as Real Madrida, sa 1.233 uspješna šuta za tri poena. On je ujedno i igrač koji je zabilježio najviše poena u karijeri u domaćem šampionatu - 9.759.

"Zaista je dobar osjećaj približiti se Ererosu, ali ne znam da li ću uspjeti i da dostignem njegov rekord. To je zaista mnogo trojki...", rekao je Navaro, koji je nedavno na zagrijavanju u "Pioniru" pred meč sa Partizanom u Evroligi "sasuo" 21 trojku u nizu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC