• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta Nikolić: Idem kod Vučića

Trener Radničkog najavio da će u četvrtak posjetiti prvog potpredsjednika vlade Srbije i predočiti mu finansijske probleme kluba.

 Muta Nikolić: Idem kod Vučića Izvor: MONDO

Samovoljni odlazak Muftaua Jarua iz Radničkog i poraz od Mega Vizure učinili su i minulu nedelju teškom za sve u Radničkom iz Kragujevca.

Trener Miroslav Nikolić je u nekoliko navrata ukazivao da će imati veliki problem da bez pojačanja vodi tim u ABA ligi i Evrokupu. Govorio je i da su finansijski problemi kluba iz "Jezera" ogromni i apelovao na pomoć države...

U ponedjeljak je, u razgovoru za "Novosti", otkrio da će se narednih dana i lično obratiti prvom potpredsjedniku vlade, Aleksandru Vučiću.

"Trebalo bi u četvrtak, po povratku iz Sankt Peterburga, da se vidim sa prvim potpredsjednikom Aleksandrom Vučićem, koji je obećao da će pomoći. Nadam se da ću na razgovor doći kao trener ekipe koja se plasirala u sledeću fazu Evrokupa. Mojim momcima nije lako, ali potrudićemo se da u Rusiji pobijedimo. Nastavljamo da se borimo", izjavio je on.

Kragujevčani će otputovati u Rusiju kao drugoplasirana ekipa Grupe H, sa četiri pobjede i tri poraza za sobom.

Nikolićevu situaciju otežava i odlazak Muftaua Jarua, jednog od predvodnika ovosezonskog Radničkog. Napustio je Kragujevac prošle sedmice bez osvrtanja.

"Umorni smo, ali ne predajemo se... Ne tražim alibije za poraze u regionu. Međutim, imamo mali fond igrača, koji je kvalitativno umanjen odlaskom Jarua. Pa, čovjek je imao 20 poena i 15 skokova u rukama. Kažu, pa što se ne pojačamo? Pa kako kada nam prijeti presuda FIBA o nekim neisplaćenim platama", dodao je Nikolić i podvukao:

"Ni sam ne znam kako se više dovijamo da platimo. Iz privatnih izvora sam našao sredstva da sačuvam Jarua, koliko sam mogao. Kada kažem da nemamo novca, ne pričam zbog sebe, jer ja nisam bitan, već zbog ovih momaka ovdje. Postavili smo klub u Kragujevcu, uveli ga u Evropu... Radimo na ho-ruk, ali, ne možemo više".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC