• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dočekuje Zadar u Železniku

"Planirali smo da i taj meč organizujemo u Areni, ali su troškovi previsoki", izjavio Davor Ristović za MONDO.

 Zvezda dočekuje Zadar u Železniku Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde Telekom odigraće naredne tri utakmice van hale "Pionir", iako će u dvije biti domaćini.

U petak će gostovati Panatinaioksu u Atini, poslije čega će u ponedjeljak ugostiti Zadar u Železniku, a zatim će se, narednog četvrtka, suprotstaviti Laboral Kući u Kombank areni.

Od ranije je bilo poznato da će Svjetsko prvenstvo za rukometašice u decembru iseliti "vječite" rivale iz beogradskog "hrama košarke". Crveno-bijeli su tokom jeseni najavljivali da će učiniti sve da i utakmicu ABA lige odigraju na Novom Beogradu, ali su od toga odustali zbog visoke cijene iznajmljivanja Kombank arene.

"Postojala je ideja da i utakmicu protiv Zadra odigramo u Areni, ali bi se to ispostavilo kao preskupa opcija. Zbog SP u rukometu i smanjenja troškova odlučili smo da igramo u dvorani u Železniku, gdje treniramo kada imamo slobodno vrijeme", izjavio je za MONDO direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović.

Tim Dejana Radonjića dočekaće Zadrane u dvorani u kojoj je odradio prvi ovosezonski trening i u kojoj svoje mečeve igra FMP. Na istom mjestu je prije dvije godine odigran posljednji meč finala domaćeg plej-ofa Zvezda - Partizan, kada su crveno-bijeli bili prinuđeni da utakmicu organizuju van "Pionira" zbog Svjetske lige u odbojci.

S obzirom na manji kapacitet te hale, navijači će naknadno biti obaviješteni o načinu na koji će moći doći do ulaznica za duel sa Zadrom.

"Utakmica će biti odigrana u ponedjeljak, u pola devet uveče. Svi će biti blagovremeno obaviješteni i o početku prodaje karata za taj meč, kao i za susret sa Laboral Kućom. Na vrijeme ćemo saopštiti kako će moći da se uđe u dvoranu".

Poslije duela sa Zadrom, u 11. kolu, crveno-bijeli gostuju MZT Skoplju, pa dočekuju Cibonu. Taj meč će biti odigran u "Pioniru".

"U pitanju je bila viša sila i nemogućnost da radimo u 'Pioniru'. Tamo ćemo dočekati Cibonu, naravno", podvukao je Ristović.

(M. Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC