• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Slijedi rasplet...

Trener Crvene zvezde Telekom kaže da utakmicom protiv podgoričke Budućnosti počinje serija duela koji će odrediti učesnike Fajnal fora ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u nedjelju od 19 sati u hali Pionir igraju protiv podgoričke Budućnosti, jedne od tri ekipa koje su ove sezone savladale crveno-bijele u ABA ligi.

Trener Dejan Radonjić ocjenjuje da je ovaj meč početak niza duela koji će odlučiti konačan raspored na tabeli i da je zato važno pobijediti.

"Budućnost je jedna od tri ekipe koja nas je savladala u dosadašnjem dijelu Jadranske lige i tim koji se bori za Fajnal for. Ima još osam kola do kraja i mnogo duela pet ekipa koje se bore za završni turnir. Ti dueli su važni za konačan raspored na tabeli, pa je i jasno da je ovo važan duel i derbi susret, uz meč Partizana i Cibone", rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

Kao glavni adut Podgoričana, Radonjić ističe to što ne igraju evropska takmičenja.

"Budućnost ima mlade i talentovane igrače i imaju mogućnost da se odmore i spreme u odnosu na timove koji igraju u Evropi, što je prednost... Pouke iz prvog duela s njima upućuju na to da moramo da budemo kvalitetniji da bismo ih savladali i održali prednost koju imamo na tabeli".


Zvezda u narednih nekoliko utakmica pobjedama može da obezbijedi prvo mjesto na kraju regularnog dijela Jadranske lige, ali trener crveno-bijelih upozorava na jake rivale tokom februara.

"Raspored je takav da ne možemo predaleko da gledamo. Evidentno je i da će situacija u Jadranskoj ligi biti brzo jasnija, ali je za nas bitno da idemo od meča do meča... Raspored u februaru je izuzetno težak".

Radonjić se trenerski afirmisao u Budućnosti, ali kaže da u ovaj meč ulazi kao profesionalac.

"Očekujem bodove, tako se i pripremam za meč", dodao je.

Crvena zvezda je trenutno prva na tabeli regionalnog takmičenja sa 15 pobjeda i tri poraza, dok je Budućnost peta sa 12 pobjeda i šest poraza.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC