• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dovodi Šveđanina?

Nisko krilo Virtusa iz Bolonje Viktor Gadeforš mogao bi da pojača redove srpskog i regionalnog prvaka.

Uprava Partizana posljednjih dana čini sve da ojača spoljnu liniju, "istanjenu" povredama Dragana Milosavljevića i Milenka Tepića, koji je i sam doveden da nadomjesti odsustvo Lea Vestermana.

Kao potencijalno rješenje figurira reprezentativac Švedske Viktor Gadeforš (21 godina, 203 cm), učesnik Evropskog prvenstva u Sloveniji i od 2010. godine član italijanskog prvoligaša Virtusa iz Bolonje.

Mada se u subotu iz nezvaničnih izvora moglo čuti da je ovaj igrač na pragu Humske 1, sportski direktor Dragan Todorić je za MONDO rekao samo da ne može ništa da izjavi na tu temu.

Gadeforš i Virtus u nedjelju igraju važan prvenstveni meč protiv Montepaskija, a onda će vrlo brzo postati jasno da li je to bio njegov oproštaj od crno-bijelih iz Bolonje.

Dolazak Gadeforša, čiji stariji brat Anton je svojevremeno igrao za Radnički iz Kragujevca, nije logičan ako se zna da je riječ o strancu i da se na toj poziciji očekuje povratak Davisa Bertansa...

Međutim, Duško Vujošević, saznaje MONDO, ima ideju kako bi mogao da iskoristi trojkaša iz Skandinavije, a i kako bi u perspektivi regulisao problem viška stranaca (u domaćoj Superligi mogu da igraju četvorica, a crno-bijeli bi ih sa Bertansom i Gadeforšom imali petoricu).

Trener Partizana je poslije poraza od Lokomotive u petak uveče rekao da ne očekuje dolazak novog igrača do početka završnog turnira Kupa Radivoja Koraća (6-9. februara).

Vijest o konekciji Partizan - Gadeforš prve su objavile "Večernje novosti".

(MONDO, Foto: twitter.com/Gaddeen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC