• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vejd propušta Ol-star?

Nastup zvijezde Majamija na meču najboljih u Nju Orleansu doveden u pitanje zbog povrede noge.

Dvejn Vejd možda neće biti u mogućnosti da nastupi na Ol-star meču NBA lige u Nju Orleansu u noći između nedelje i ponedeljka.

Razlog je povreda lijeve noge, zbog koje je već propustio duel Majamija i Golden Stejta u četvrtak rano ujutro po srednjeevropskom vremenu.

"Osjećao sam kao da mi je noga utrnula. Kada sam se zagrijao sve je to prošlo i nisam mislio da je u pitanju nešto ozbiljno. Ipak, kada se trening završio, osjećao sam kao da to nije moja noga. Nisam želio da rizikujem, pa sam odustao od nastupa protiv Golden Stejta", rekao je Vejd.

Bek Majamija dodao je da će putovati u Nju Orleans, ali da nije siguran da će zaigrati za ekipu Istoka, za koju je izabran u prvu petorku zajedno sa saigračem Lebronom Džejmsom, Karmelom Entonijem iz Njujorka, Kajrijem Irvingom (Klivlend) i Polom Džordžom, članom Indijane.

"Nisam pesimista, uglavnom stvari gledam sa pozitivne strane. Ali jedino što sada želim da se oporavim. Biću na Ol-staru, ali neću žuriti sa odlukom, ako ne budem mogao, neću igrati", jasno je istakao Vejd.

Ukoliko Dvejn Vejd, koji je do sada u karijeri deset puta bio učesnik Ol-star susreta sa prosječnim učinkom od 18,7 poena i 4,7 skokova, ne bude bio u stanju da nastupi u Nju Orleansu, postavlja se pitanje ko će ga zamijeniti u ekipi Istoka. Trener Istoka Frenk Fogel mogao bi kao prvu opciju da izabere šutera Vašingtona Džona Vola, ili da da šansu višim igračima Roju Hibertu ili Žoakimu Noi.
(MONDO:Foto: Beta/AP/Frank Franklin II)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC