• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klipa: Zvezdin cilj je Fajnal ejt

Trener juniorskog tima crveno-bijelih očekuje da se njegov tim u jakoj konkurenciji plasira na završni turnir Evrolige u Milanu.

Crveno-bijeli će i ove godine biti domaćini kvalifikacionog turnira "Nike IJT", a rivali u grupi biće im francuski INSEP, Zemun i podgorička Budućnost.

"Želja nam je da se plasiramo na Fajnal ejt u Milanu i zato smo ozbiljno prionuli na posao. Prikupljamo podatke o svim protivnicima, na prvi pogled je jasno da INSEP opet ima veoma kvalitetnu ekipu... Očekujem da ćemo do 21. februara biti maksimalno spremni", rekao je trener Slobodan Klipa.

U drugoj grupi igraće Partizan, Mega Vizura, Cedevita i košarkaška akademija Kanarijas iz Španije.

"Cedevita ima najmoćniji tim u Hrvatskoj, u Podgorici se godinama veoma kvalitetno radi, španska ekipa je prolazna stanica za mnoge igrače koji odlaze na američke koledže... Mega, Zemun i Partizan su naši rivali iz srpske lige, tu neće biti nepoznanica", dodao je Klipa.

Po dvije najbolje ekipe iz obe grupe igraće u polufinalu, a samo pobjednik će obezbijediti "vizu" za Milano, na turnir koji se održava paralelno sa seniorskim Fajnal forom.

Kvalifikacioni turnir "Nike IJT" biće održan od 21. do 23. februara u dvoranama Basket lend i Basket siti na Čukaričkoj padini, uz uobičajeno prisustvo velikog broja NBA skauta.

Crveno-bijeli su posljednje tri godine bili pobjednici turnira, sa generacijom Ristića, Rebića, Tejića, Đukanovića... Njihovi nasljednici su lideri Jedinstvene juniorske lige Srbije, sa 13 pobjeda iz isto toliko utakmica.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC