• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Trio zakoračio u Top 8

Real Madrid, Makabi i CSKA jednom nogom već među osam najboljih ekipa u Evroligi. Moskovljani srušili Galatasaraj. Barsa i dalje stoprocentna.

"Kraljevski klub" i "Ponos Izraela" u četvrtak su uspješno završili posao u 6. kolu Top 16 faze Evrolige, a dan kasnije pridružio im se i CSKA iz Moskve.

Velikani iz Partizanove Grupe F već su jednom nogom među osam najboljih klubova ove sezone na Starom kontinentu, jer sve tri ekipe imaju skor 5-1 i nalaze se u velikoj prednosti u odnosu na Lokomotivu (3-3), Galatasaraj (2-4), Bajern (2-4), Partizan i Žalgiris (1-5).

"Armejci" su u petak, u vrlo zanimljivom istambulskom duelu, pobijedili Galatu 74:71 (23:21, 17:16, 21:16, 18:13).

Rusi su od početka bili u prednosti, da bi turski tim u drugom poluvremenu uspio da preokrene, povede, ali ne i sačuva prednost. CSKA se stabilizovao i zadao završni udarac Galatasaraju, koji je imao ogromnu podršku preko 11.000 svojih navijača.

Najbolji igrač utakmice bio je Nenad Krstić. Kapiten "orlova" zabilježio je 24 poena, uz samo tri promašaja iz igre (11/14) i jedno neiskorišćeno slobodno bacanje (2/3). Zanimljivo da je srpski centar imao samo jedan skok i to u napadu.

Dobru rolu imao je i Vladimir Micov, vrlo raspoložen u šutu za tri poena - tri od pet. Meč je završio sa deset poena, dok je Miloš Teodosić ubacio tri. Uz Krstića i Micova jedini dvocifreni kod gostiju bio je Kajl Hajns sa 11 koševa i isto toliko skokova.

Na drugoj strani Ender Arslan je ubacio 19, a Karlos Arojo 16 poena. Zoran Erceg je stao na četiri.

Barselona je u drugom meču programa u petak u "Blaugrani" pobijedila Armani 80:70 (12:15, 23:22, 14:15, 31:18). Katalonci su jedini tim sa svih šest pobjeda u drugoj fazi, dok Italijani imaju skor 3-3.

(MONDO, foto: AP Photo/Darko Vojinovic)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC