• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Debituje Pavlović

Trener Partizana još jednom pozvao publiku da u nedjelju protiv Širokog (17.00) napuni tribine Pionira.

Poslije "žrtvovanog" Kupa Koraća i, objektivno, unaprijed izgubljene evroligaške utakmice protiv Žalgirisa, košarkašima Partizana dolazi meč koji moraju da dobiju.

Ne samo da bi prekinuli njima nesvojstvenu seriju od šest poraza, nego i zato što su kiksevima protiv MZT Skoplja i Cibone doveli u pitanje plasman na Fajnal for ABA lige.

Crno-bijeli sedam kola prije kraja dijele treće i četvrto mjesto sa Cibonom (skor 13-6), ali ugrožavaju ih Budućnost (12-7) i Igokea (11-8), koja "na papiru" ima najlakši raspored.

"Ova utakmica je kvalifikaciona. Ne smijemo sebi više da dozvolimo luksuz poraza", rekao je Duško Vujošević na konferenciji za novinare.

U dresu Partizana će debitovati bivši NBA igrač Saša Pavlović, za koga je Vujošević naveo da još nije spreman za maksimalne napore, ali da se odlično ponaša i trenira.

Tarens Kinzi, koji je prije 10 dana u Zagrebu izvrnuo skočni zglob, preskočiće još ovaj meč i vratiti se treninzima od ponedjeljka.

"Kinzi ima distorziju skočnog zgloba i otok. Neće igrati protiv Širokog, jer smo odlučili da potpuno zaliječimo povrijeđene igrače".

Ekipa Širokog dolazi u Beograd kao autsajder, ali ne i bez želje da napravi iznenađenje.

Hercegovci su zajedno sa Zadrom (skor 5-14) najozbiljniji kandidati za ispadanje iz ABA lige, a nedavno su protiv Crvene zvezde pokazali da nisu nimalo "naivni".

"Široki je u odnosu na naš prethodni susret promijenio i ojačao ekipu, prije svega Karlom Vragovićem i Džamarom Jangom. Pobijedili su Igokeu u finalu Kupa BiH (u Trebinju), dok su u ABA ligi bili konkurentni do kraja u mečevima koje su gubili".

Trener Partizana svjestan je da ime protivnika ne mobiliše publiku samo po sebi, pa je zato uputio još jedan poziv svim pristalicama crno-bijele boje, kao i poslije poraza od Žalgirisa u četvrtak.

"Utakmica je za nas jako važna. Pored toga, debitovaće Pavlović i ima mnogo razloga da publika napuni tribine. Uvijek nam je lakše da pobjeđujemo kada je sala puna".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC