• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noa neće protiv "orlova", možda ni Batum

Reprezentacija Francuske doći će na FIBA Svjetski kup u oslabljenom sastavu.

As "trikolora" Žoakim Noa već je potvrdio da ga u septembru neće biti na takmičenju u Španiji, a blizu takve odluke je i bek Nikola Batum.

"Ponosan sam na momke koji su prošle godine osvojili zlato na Evropskom prvenstvu. Posebno mi je drago zbog Tonija Parkera. Ipak, mnogo je teško igrati tokom cijele godine i zato neću moći da im pomognem na Svjetskom kupu", rekao je Noa za francuski sajt "Catch and shoot".

Isto kao Noa, koji je u Čikago Bulsima izložen velikim naporima, Batum je jedan od ključnih igrača Portland Trejlblejzersa.

Ali, dok odlični centar nije igrao za "pijetlove" od Eurobasketa u Litvaniji, Batum je bio i na Olimpijadi u Londonu i na EP u Sloveniji. Očigledno, vrijeme mu je za predah, mada još nije definitivno zatvorio vrata...

"Dugo nisam imao slobodno ljeto, da se zaista odmorim i relaksiram. Neću donijeti odluku prije završetka sezone, ali moraću ozbiljno da razmislim o neigranju na sljedećem takmičenju".

Francuska je žrijebana u A grupu FIBA Svjetskog kupa, zajedno sa domaćinom, Španijom, Srbijom, Brazilom, Egiptom i Iranom.

Ma koliki hendikep bio izostanak pomenute dvojice igrača, "trikolori" imaju veoma široku bazu talenta, tako da i nekompletni mogu da se umiješaju u borbu za najviši plasman.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC