• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OL-STAR: Čarolija Vola, Belineli kao Peđa

U takmičenju u zakucavanju na Ol-star vikendu u Nju Orleansu pobijedio plejmejker Vašingtona, Italijan Belineli najbolji trojkaš...

Džon Vol pobjednik je takmičenja u zakucavanju na NBA Ol-star vikendu koji se održava u Nju Orleansu.

Plejmejker Vašingtona uspio je da stigne do trijumfa senzacionalnim zakucavanjem i da iza sebe ostavi vrlo dobrog Bena Meklemora iz Sakramenta.

Košarkašu "kraljeva" u takmičenju je pomagala NBA legenda Šekil 0'Nil. Nekadašnji gorostas pod NBA koševima, inače suvlasnik kluba, sjeo je u kraljevsku stolicu, a Meklemor je simbolično preskočio O'Nila i prijesto i spektakularno zakucao loptu u obruč.

Ali, to nije bilo dovoljno za pobjedu!

Vol je bio bolji i po ocjeni žirija pokazao je više. Plejmejker "čarobnjaka" preskočio je maskotu svog tima i sa dvije ruke, okrenut leđima, završio akciju. Bio je to potez večeri!

U ukupnoj ocjeni pobijedio je Istok.

Trio Ben Meklemor, Demijen Lilard (Portland) i Harison Barns (Golden Stejt) poražen je od Džona Vola, Pola Džordža ( Indijana) i Terensa Rosa (Toronto).

Sudije takmičenja bili su Dominik Vilkins, Medžik Džonson i Džulijus Irving.

U šutiranju trojki najbolji je bio Marko Belineli. Italijan je postao treći Evropljanin koji je uspio da se okiti prestižnom nagradom. Prije njega to je dva puta uzastopno uspelo Predragu Stojakoviću (2002. i 2003) i Dirku Novicokom (2006).

U takmičenju vještine najbolji bio je Demijen Lilard, koji je u tandemu sa plejom Jute Trejom Burkom uspio da za deseti dio sekunde bude bolji od Majkla Karter-Vilijamsa i Viktora Oladipa.

Košarkaš Majami Hita Kris Boš sa NBA legendom Dominikom Vilkinsom i WNBA zvezdom Svin Keš odbranio je titulu u takmičenju u šutiranju na Ol-staru.

(MONDO, Foto: AP Photo/Ronald Martinez, Pool)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC