• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lokomotiva Kubanj ipak dovela Ponkrašova

Reprezentativac Rusije nastaviće karijeru u Krasnodaru. Iako je bilo očekivano da zamijeni Markusa Vilijamsa, stigao je u klub umjesto Sergeja Bikova.

Anton Ponkrašov (27, 200 cm), bivši košarkaš moskovskog CSKA, Himkija, Spartaka iz Sankt Peterburga i još nekoliko ruskih klubova, biće bar do kraja sezone igrač Lokomotive Kubanj.

Bogati klub iz Krasnodara dugo je razmatrao mogućnost da ga angažuje kao zamjenu Markusu Vilijamsu, ali je doveden nakon otpuštanja Sergeja Bikova.

Ponkrašov je ove takmičarske godine nastupao za Krasnaja Krila iz Samare, gdje je u Evročelendžu prosječno ubacivao po 13,6 poena, uz četiri skoka i 3,8 asistenacija. U regionalnoj VTB ligi je ostvario učinak od 13,5 poena, 4,1 skok i 4,5 asistencija po meču.

Ponkrašov je bivši juniorski, a sada dugogodišnji seniorski reprezentativac Rusije. Sa "A" selekcijom je osvojio Evropsko prvenstvo 2007. godine, kao i bronzu na Olimpijskim igrama u Londonu.

Zahvaljujući tome što je visok dva metra, može da igra na obje bekovske i nižoj krilnoj poziciji, mada se najbolje snalazi kao plejmejker.

Lokomotiva Kubanj se trenutno takmiči u VTB ligi, kao i u Top 16 fazi Evrolige, u kojoj poslije šest kola zauzima četvrtu poziciju, sa skorom 3-3.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC