• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Kako li je podnijeti 12 titula?

Trener Partizana čestitao igračima na "velikoj želji" za pobjedom nad Širokim, a osvrnuo se i na neke naslove u medijima...

Duško Vujošević rekao je da nije zadovoljan igrom u pobjedi nad Širokim (63:58), u meču 20. kola ABA lige, ali i da mu je drago što je ekipa prekinula seriju od šest poraza u tri takmičenja.

"Ne volim da se to podvlači, ali jeste, bilo je šest uzastopnih poraza. Nije to lako podnijeti. Mogu da zamislim kako je podnijeti 12 uzastopnih titula...", aludirao je strateg crno-bijelih na dominaciju njegovog kluba u domaćem prvenstvu, započetu daleke 2002.

"Bilo je naslova da je došlo do propasti Partizana, a večeras smo vidjeli da nije tako".

Crno-bijeli su do bodova u nedjelju stigli po sistemu "povuci-potegni". Pitanje pobjednika definitivno je riješeno tek košem Bogdanovića 30 sekundi prije kraja.

"Nisam zadovoljan igrom, mada nisam ni očekivao ništa fantastično. Široki je bio maksimalno motivisan i rasterećen, što se vidi i po njihovom procentu šuta za tri poena", dodao je Vujošević.

On je ponovio da je Partizan opterećen povredama, naglasivši da mu mnogo fali Tarens Kinzi, kao i da je tim morao da iznese psihološki imperativ pobjede.

"Igrači su pokazali veliku želju, što se vidjelo kroz skok. Saša Pavlović je odradio tek nekoliko treninga sa nama. Dao je veliki doprinos pobjedi, pozitivna je ličnost, što posebno želim da naglasim".

Vujošević je naglasio da se problematičan period, sa pehovima i povredama, polako završava.

"Igraćemo bolje, mnogo toga može da se očekuje od Partizana, naravno, ne i u Evroligi, gdje to nije realno. Vjerujem da ćemo se plasirati na Fajnal for Jadranske lige".

"Trudićemo se da igramo maksimalno, a mislim da publika razumije našu situaciju".

Prema riječima trofejnog trenera, Kinzi će biti spreman za meč protiv Galatasaraja u četvrtak, ali će Pavlović prije nego što stekne pravo nastupa u Evroligi, morati da propusti još tu utakmicu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC