• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Parker: Mundobasket... vjerovatno ne

Najbolji igrač evropskih šampiona istakao da su male šanse da ovog ljeta predvodi Francusku na Svjetskom kupu u Španiji.

Toni Parker bio je pravi vođa Francuza na Eurobasketu u Sloveniji minulog ljeta. Obećao je da će učiniti sve da se "trikolori" okite prvom titulom šampiona Starog kontinenta u istoriji i uspio je u tome.

Pet mjeseci nakon velikog uspjeha najkorisniji igrač prvenstva u Sloveniji priznaje da najvjerovatnije neće biti u sastavu tima koji će se takmičiti u grupi sa reprezentacijom Srbije na Svjetskom kupu u Španiji.

"Iskreno, šanse da zaigram u Španiji ovog ljeta su male. Vidjeću kako ću se osjećati poslije naporne NBA sezone", izjavio je Parker tokom Ol star vikenda u Nju Orleansu, na kojem je za ekipu Zapada odigrao 11 minuta i zabilježio četiri poena.

Najbolji košarkaš Francuske tako je samo potvrdio ono što je nagovijestio američki novinar Den Mekarni, blizak San Antoniju neposredno po završetku Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Selektor Vensan Kole tako se suoči sa novim problemom oko sastava tima za Svjetski kup, budući da je nastup u Španiji već otkazao Žoakim Noa, dok je na putu da to učini i Nikola Batum.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC