• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juniori najavili "vječiti" derbi

Crvena zvezda Telekom u 14. kolu Jedinstvene juniorske lige Srbije bolja od Partizana NIS. Korektna borba pred oko 200 gledalaca.

Mada će se narednih dana u Beogradu sastati Zvezda - Nižniji Novgorod, pa Partizan - Galatasaraj, nema dileme da je centralni košarkaški događaj nedjelje "vječiti" derbi, koji će se 23. februara od 20 časova igrati u okviru 21. kola ABA lige.

Crveno-bijeli će u taj meč ući kao lideri regionalnog takmičenja, sa skorom 16-4, ali bi crno-bijeli (14-6) pobjedom sa četiri ili više poena razlike zaprijetili preuzimanjem čelne pozicije uoči Fajnal fora.

Lijep uvod u seniorski derbi napravili su u ponedjeljak juniori Crvene zvezde Telekom i Partizana NIS, koje treniraju Slobodan Klipa i Aleksandar Bućan.

Iako su gosti u prvom poluvremenu pružili odličan otpor, čak i vodili "sitnom" razlikom, u nastavku su do izražaja došli šuterski kvalitet i fizička nadmoć crveno-bijelih, koji su jedina neporažena ekipa u Jedinstvenoj ligi Srbije - 88:64 (18:19, 22:18, 28:17, 20:10).

Što je najvažnije - naročito kada se sjetimo prekida finalne utakmice prošle sezone u Čačku - utakmica je protekla bez incidenata, u maksimalno fer i korektnoj borbi.

Zvezda vodi na tabeli sa 14 pobjeda iz 14 mečeva, drugi je Partizan (12-3), a slijede Mladost iz Čačka i Zemun sa po deset pobjeda i četiri poraza.

"Vječiti" rivali krajem nedjelje će se ponovo naći u dvoranama Basket siti i Basket lend na Čukaričkoj padini, ali tada na kvalifikacionom "NIJT" turniru Evrolige.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC