• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin odveo Lamara Odoma u Španiju!

Srpski menadžer Miško Ražnatović realizovao je "bombastičan" transfer u jeku sezone - njegov agent Lamar Odom potpisao je za Laboral Kuću.

NBA veteran, vlasnik dva šampionska prstena i nekoliko skandala potom, Lamar Odom, prvi put u karijeri zaigraće u Evropi.

Njegovom neočekivanom transferu u Laboral Kuću, u jeku sezone, posredovao je srpski menadžer Miško Ražnatović, koji je vijesti o ovom poslu potvrdio na svom Twitter nalogu u noći između ponedjeljka i utorka.

Odom (34), koji je do juče bio slobodan agent poslije razlaza sa Los Anđeles Klipersima prošle sezone, odigrao je više od 1.000 utakmica u NBA ligi i osvojio dvije šampionske titule sa Los Anđeles Lejkersima, 2009. u finalu sa Orlando Medžikom i 2010. u "klasiku" protiv Boston Seltiksa.

Igrao je za Kliperse (1999-2003), Majami Hit (2003-2004), Lejkerse (2004-2011), Dalas Meverikse (2011-2012) i opet Kliperse (2012/13).

On je potpisao ugovor do kraja sezone, sa opcijom nastavka saradnje naredne.

Od septembra 2009. godine, Odom se oženio poznatom američkom starletom Kloi Kardašijan, sestrom sadašnje supruge Kanije Vesta, Kim Kardašijan. Neposredno prije ženidbe, on je "upao" u TV sapunicu o životu Kardašijanovih, poslije čega je čak nastala i serija o njima - Kloi i Lamar.

U to vrijeme, Odom je uveliko imao problema sa opijatima i alkoholom, tako da mu 9. decembra osuđen na tri godine uslovne kazne zatvora i određen mu je tromjesečni boravak na liječenju od alkohola.

Odom je 29. juna 2006. godine doživio porodičnu tragediju, kada je u Njujorku izgubio šestoipomjesečnog sina Džejdena, iz veze sa Lizom Morales. Džejden je preminuo u snu, od SIDS-a, odnosno "sindroma iznenadne smrti djeteta".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Joe Robbins)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC