• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mačvan: Bilo bi emotivno...

Krilni centar Galatasaraja nije siguran da li će do četvrtka uveče sanirati povredu skočnog zgloba.

Ekipa Galatasaraja (2-4) dolazi u Beograd sa skorom za nijansu boljim od Partizanovog (1-5), pa samim tim i boljim izgledima da se u preostalih osam kola bori za četvrto mjesto i plasman u Top 8 Evrolige.

Međutim, gostovanja u Areni i Pioniru spadaju među najteža u Evropi, a toga je svjestan i košarkaš istanbulskog kluba, Milan Mačvan, prije dvije sezone uzdanica crno-bijelih u reketu.

"Borba za četvrtfinale je potpuno otvorena. Partizan ima odličan tim i prepoznatljiv stil igre, a za nas je najbitnije da izađemo na teren sa istom energijom kao domaći igrači. Samo tako možemo da se nadamo dobrom rezultatu".

Mačvan je ove sezone dugo igrao na visokom nivou, kao i saigrač Zoran Erceg, ali je vrlo moguće da ga u četvrtak neće biti u sastavu.

"Povreda zgloba još nije zaliječena. Pauziram već desetak dana i nisam odradio nijedan trening, tako da je veliko pitanje da li ću igrati na sljedećoj utakmici. Ako me bude na parketu Arene, to će svakako biti emotivan trenutak. U Partizanu sam proveo jednu uspješnu sezonu, osvojili smo dva trofeja i bilo bi mi drago da se opet sretnemo".

Draft "pik" Klivlend Kavalirsa 2011. godine prokomentarisao je spekulacije po kojima bi naredne sezone mogao da se oproba u NBA ligi.

"Kontakt postoji i srećan sam zbog toga, ali do kraja ove sezone moram još mnogo da radim, da bih pokazao da zaslužujem šansu i da bi mi se ostvario taj san. Klivlend ima velike planove za budućnost, tako da mi njihovo interesovanje svakako prija".

Duel sedme runde Top 16 faze Partizan - Galatasaraj zakazan je za četvrtak od 20.45 časova.

(MONDO, foto: Euroleague Basketball/Sebastian Widmann)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC