• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENO-BIJELI: Odlučuju želja i motiv

Crvena zvezda želi da pobjedom u derbiju potvrdi zbog čega je prva na tabeli ABA lige, ali u timu ističu da će to biti veoma teško.

Košarkaši Zvezde svjesni su da je svaki meč protiv Partizana specifičan i neizvjestan, bez obzira na poziciju na tabeli.

Uoči 226. "vječitog derbija", u 21. kolu ABA lige ističu da ih očekuje još jedan težak duel, ali da su spremni da odigraju najbolje i upišu trijumf.

"U derbiju apsolutno nema nikakve veze trenutni odnos snaga i forma, već uvijek odlučuju veća želja i motiv. Derbi je uvijek neizvjestan do kraja, bez obzira na snagu timova. bez obzira koje rival, kao i svaki put, očekujem pobjedu. Pripremali smo se za ovaj duel kao i za svaki drugi, ali nema dileme da derbi uvek nosi specifičnost. Pobjednika će odlučiti mnogo faktora. Mi ćemo se truditi da dobro uđemo i meč, odigramo maksimalno, a pobijediće tim koji prikaže veću borbenost i koji izdrži pritisak", izjavio je pred duel sa Partizanom Raško Katić.

Čarls Dženkins je u novembru prvi osjetio šta znači derbi protiv Partizana i ističe da je svjestan šta donosi novi duel protiv najvećeg rivala. On ističe da će, kao i uvijek, zbog navijača, igrati maksimalno.

"Oni su veoma strastveni i cijene naše zalaganje i to moraš da poštuješ. Svjestan sam koliko njima znači pobjeda protiv Partizana, ekipe koja je veoma dobra. Imaju odlične bekove, prije svih Bogdana Bogdanovića, odlični su u skoku i imaju igrače koji 'drže' ekipu. Ali, ovo je derbi, utakmica o kojoj priča cijeli grad i svaki igrač voli takve duele. Jer ti na derbiju ne predstavljaš samo sebe ili ekipu, već pola grada", rekao je Dženkins.

Meč Crvena zvezda - Partizan igra se od 20 časova u Pioniru.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC