• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Zvezda, ipak, mogu zajedno

Autor mondo.rs

Za razliku od uvertire koju su nam pripredili pre starta prošle sezone, čelnici Partizan NIS i Crvene zvezde Telekom uoči početka novog šampionata poslali mnogo lepšu sliku - rukovali se nakon potpisivanja sponzorskog ugovora.

 Partizan i Zvezda, ipak, mogu zajedno Izvor: MN PRESS

Partizan NIS i Crvena zvezda Telekom mogu zajedno, džentlemenski, civilizovano, bez oštrih reči. Baš to potvrdili su čelni ljudi večitih rivala Predrag Danilović i Nebojša Čović tokom potpisivanja sponzorskog ugovora sa turskom klinikom Aćibadem.

Shodno tradiciji Danilović i Čović rukovali su se posle zvaničnog protokola, što je bila lepa i ohrabrujuća stvar pred start nove košarkaške sezone, budući da je pre tačno godinu dana slika između "večitih rivala" bila sasvim drugačija i da su oštro iz oba tabora odapinjane "otrovne strelice" sve do završetka burne sezone.

Ujedinila ih je renomirana klinika Aćibadem.

"Čast mi je što sam u Beogradu. Mi kao Aćibadem grupa je podrška u sportu već 23 godine. Imamo saradnju sa 45 klubova i federacija, uključujući i Partizan, Zvezdu, Novi Pazar I Fudbalski savez Srbije sa ovih prostora. Nadam se da ćemo biti uspešni i u saradnji sa košarkaškim klubovima Partizan i Crvena zvezda", izjavio je direktor turske klinike Mehmet Ali Ajdinlar, direktor turske klinike koja je prethodno uspostavila saradnju sa fudbalskim klubovima Partizan, Crvena zvezda, Novi Pazar i Fudbalskim savezom Srbije.

Predrag Danilović, predsednik šampiona Srbije, istakao je da je veoma zadovoljan zbog saradnje sa renomiranom klinikom.

"Imam poštovanje prema državi Turskoj i njihovoj naciji, koja dosta ulaže u sport i ovaj sporazum je velika stvar za svaki klub. Partizan ima najviše ambicije i drago mi je što ćemo sarađivati sa najboljima u toj oblasti. Posle saradnje sa FK Partizan nekako je bilo prirodno da i mi nastavimo istim putem. Velika stvar je što će ovako velika firma ulagati u našu zemlju i dva najveća kluba. Siguran sam da ćemo ova saradnja dati dobre rezultate", rekao je Danilović.

Sa ocenom da je odlična stvar što će Aćibadem, koja je jedna od najboljih klinika na svetu, ulagati u srpske klubove složio se i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović.

"Velika je zahvalnost što je jedna tako velika kompanija prepoznala velike brendove Crvenu zvezdu i Partizan i odlučila da sarađuje sa njima. Posle fudbalskih klubova Aćibadem će biti sponzor i košarkašima i odnosi između nas treba da daju veliku sinergiju u poslu kojem se bavimo. Naše ambicije su velike i nadamo se da ćemo uz pomoć turske klinike uspeti da dostignemo što bolje rezultate u Evroligi i ABA ligi, odnbosno da ispunimo visoke ciljeve njihovih ambicija jer spadaju u top pet najboljih zadravstvenih centara u svetu. Ovo je velika stvar za naš sport, i za zdrav odnos Crvene zvezde i Partizana, jer smo mi perjanice srpskog sporta", izjavio je Čović.

Predstavnici Partiazan i Crvene zvezde nisu želeli da podrobnije odgovore da li saradnja podrazumeva i neku drugu vrstu sponzorstva osim pomoći u oblasti zdravstva, objasnivši da su detalji ugovora poslovna tajna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC