• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavićević od 10-0, nizbrdo!

Autor mondo.rs

Predsedništvo Košarkaškog saveza Crne Gore prihvatilo je ostavku selektora, posle neuspeha u kvalifikacijama za Eurobasket 2015.

 Pavićević od 10-0, nizbrdo! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Luka Pavićević, potpuno očekivano, više nije selektor Crne Gore.

Naši jugozapadni susedi pretrpeli su veliki neuspeh, zauzevši treće mesto u kvalifikacionoj grupi Eurobasketa sa Izraelom, Holandijom i Bugarskom, što znači da će naredni kontinentalni šampionat proći bez Pekovića, Vučevića, Dubljevića...

"Đetići" su bili posebno neubedljivi na svom parketu u Podgorici, gde su tek posle produžetka savladali Bugare, a potom izgubili od Holanđana i Izraelaca.

Pavićević je kao selektor debitovao u kvalifikacijama za EP 2013, koje je Crna Gora završila sa maksimalnim učinkom 10-0, uključujući dve pobede nad Srbijom (nezaboravni koš Nikole Ivanovića sa pola terena u Beogradskoj areni).

Na Eurobasketu u Sloveniji ostvarena je i treća pobeda nad Srbijom, ali to nije bilo dovoljno za prolaz u drugu fazu, usled poraza od Letonije, Bosne i Hercegovine i od Litvanije u produžetku.

Ipak, ovakav debakl u sledećem ciklusu takmičenja, uz vrlo slabe i neinspirisane partije, teško da je iko mogao da nasluti.

KSCG u saopštenju je za to, između redova, okrivio i centra Orlanda Nikolu Vučevića, koji je ove godine javno iskazao nezadovoljstvo tretmanom u reprezentaciji i odbio poziv.

"Poziv u reprezentaciju mora biti shvaćen kao čast i obaveza, ne samo prema selektoru, nego prvenstveno kao odgovornost prema saigračima, navijačima, Savezu i prema Crnoj Gori", poručeno je sa sednice održane u ponedeljak uveče.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC