• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran plaća Unikahi milion da bi igrao sa Goranom!

Autor mondo.rs

Naredne sezone, u dresu Finiks Sansa, nastupaće zajedno slovenačka braća Goran i Zoran Dragić, a mlađi će morati skupo da plati svoju slobodu.

 Zoran plaća Unikahi milion da bi igrao sa Goranom! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Zoran Dragić (25), tri godine mlađi brat već afirmisanog NBA košarkaša Gorana, nedavno je rekao da će zauvek biti zahvalan Unikahi za sve što je učinila za njega.

Ipak, to nije bilo dovoljno da bi postao slobodan igrač.

On nije igrao u prijateljskoj utakmici sa Olimpijakosom, jer je u međuvremenu obavestio čelnike kluba da je spreman da iz svog džepa plati milion dolara, tj. 770.000 evra, kako bi već ove sezone ispunio san i otišao u NBA ligu. Konkretno, Zoran će potpisati za Finiks Sanse, gde sa uspehom nastupa njegov "burazer" Goran.

Ovo je u četvrtak objavio španski novinar Rafel Molina Guera.

Mlađi Dragić je dres Unikahe nosio dve sezone i za to vreme, u Evroligi, imao prosek od 7,7 poena, 2,9 skokova i jedne asistencije po meču, s tim da mu je u prošloj sezoni prosek bio 10,9 poena. Pre toga, nastupao je za Krku, Geoplin Slovan, Janče i Iliriju. On ima 196 i pet centimetara je viši od Gorana, koji je u Finiks otišao pre dve sezone iz Saski Baskonije, odnosno Laboral Kuće.

Pre Baskonije, za koju je nastupao samo tokom štrajka NBA igrača na jesen 2011. godine, Goran je igrao za Hjuston Rokitse (2011-12), takođe Finiks Sanse (2008-11), Olimpiju iz Ljubljane, Mursiju, KD Slovan i Iliriju.

On je prošle sezone proglašen za igrača koji je najviše napredovao u NBA i izabran je u treću petorku lige. To je zaslužio sjajnim prosekom od 20,3 poena, 3,2 skoka, 5,9 asistencija i 1,4 ukradene lopte po meču, što mu je ubedljivo najveći prosek od dolaska u ligu, 2008. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC