• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mačvan: Nema "teško"!

Autor mondo.rs

Krilni centar Partizana traži od ekipe da se okrene ABA ligi sa još većim motivom i entuzijazmom nego do sada.

 Mačvan: Nema "teško"! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U sredu uveče u Pioniru, sve je bilo u znaku povratka Saše Pavlovića i debija Dragana Milosavljevića posle povrede.

Tek po završetku utakmice protiv Hapoela, navijači su se setili da skandiranjem "Milan Mačvan" odaju priznanje igraču koji je nosio ekipu svih 40 minuta, ali čijih 26 poena, 12 skokova i četiri asistencije nisu bili dovoljni za pobedu.

Partizan je time izgubio sve šanse za plasman u Last 32 fazu - slično kao prvi put kada je Mačvan nosio njegov dres 2011/12, kada je prekinuta serija nastupa u Top 16 fazi Evrolige.

POSETITE MILANOV SAJT


U četvrtak je zvanično pušten u život zvanični sajt Milana Mačvana, na adresi macvanmilan.com.

Želja je da se stamena "četvorka" predstavi javnosti ne samo kao odličan košarkaš i osvajač brojnih trofeja i medalja, već i kao porodični čovek i humanitarni radnik.

Dakle, priča se ponovo svodi na ABA ligu i kasnije domaći Kup i Superligu.

Za razliku od 2011, kada je Armani pobedom u Beogradu "nokautirao" crno-bele, ispadanje iz Evrokupa se moglo naslutiti i pre Hapoela...

"Nema šta da nam bude teško. Moramo da prionemo na posao sa još većim motivom i entuzijazmom, jer ovo što smo prikazali protiv Hapoela nije bilo dobro. Ne vidim razlog zašto ne bismo sutra došli na trening i protiv Mege odigrali mnogo bolje".

Mačvan, koji bie sa indeksom 33 bio MVP 8. kola Evrokupa, da je Partizan pobedio (u konkurenciji nisu igrači poraženih timova), dodao je da svaka sledeća utakmica mora da se posmatra kao veoma bitna.

"ABA liga ima jako veliki značaj, jer se preko nje ostvaruje novi plasman u Evropu. Zato hoćemo da zauzmemo što bolju poziciju pred plej-of. Trenutno delimo peto mesto, trećeplasirana Cedevita nam beži dve pobede, što znači da je sve moguće, samo da krenemo sa boljim igrama i rezultatima".

Naredna utakmica u Pioniru na rasporedu je u nedelju od 19.00, pa tri dana kasnije zvanični oproštaj od Evrope na domaćem parketu, bar do naredne jeseni.

"Prvo nam dolazi Mega, koja je ekipa za svaki respekt, a posle imamo Krasnji oktobar, da nam posluži za uigravanje, ali da se ide i na pobedu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC