• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Neće nas savladati umor, a ni Valensija

Autor mondo.rs

Crveno-beli posle više od osam sati puta stigli u Španiju, gde će u petak igrati meč 8. kola Evrolige.

 Mitrović: Neće nas savladati umor, a ni Valensija Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ako u petak (21.00) pobede Valensiju u gostima, košarkaši Crvene zvezde Telekom 99 odsto obezbediće plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Bez obzira što su u Beogradu slavili 76:63 i što se nalaze u seriji odličnih rezultata, crveno-beli nisu opušteno doputovali u Španiju.

Kapiten Luka Mitrović istakao je da će ekipa pružiti maksimum da bi ostvarila i petu pobedu u 8. kola elitnog takmičenja.

"Ne idemo u Valensiju da branimo razliku, već da pokušamo da napravimo dobar rezultat i nadam se da ćemo to uspeti da ostvarimo. Znamo da je ovaj meč za njih biti ili ne biti i da će iz tog razloga biti silno motivisani, ali i mi jako želimo trijumf. Potrudićemo se da ponovimo sve one dobre stvari koje smo prikazivali u poslednjim mečevima. Tu pre svega mislim na agresivnost u odbrani koja može da nam omogući stil igre koji nama više odgovara", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Crveno-beli su u Valensiju stigli posle više od osam sati puta, uz problem sa izgubljenim prtljagom u Parizu, gde je bilo presedanje. Naporan put poremetio je određene planove, ali ne bi trebalo da utiče na trening koji je zakazan u terminu utakmice.

"Za samo 15 dana ovo će nam biti peta utakmica. Ritam je zaista žestok. Prethodna četiri meča smo igrali protiv veoma jakih protivnika koji su zahtevali veliki fizički napor. Sve su to bili dueli sa evroligaškim ekipama, a poslednji u nizu je bio derbi koji uvek sa sobom nosi specifičnu težinu i veliko emotivno pražnjenje. Ipak, ne želimo da dozvolimo da nas umor savlada", naglasio je Zvezdin kapiten.

Mitrović se osvrnuo i na kvalitet predstojećeg rivala.

"Idemo na noge protivniku koji igra mnogo bolje sada nego na početku sezone. U značajnoj meri su izmenili sastav, igraju sa mnogo više samopouzdanja, a posebno kvalitetne partije pružaju na svom terenu. Svesni smo njihove snage, ali i naših mogućnosti i tako pristupamo ovoj utakmici".

PAROVI 8. KOLA, GRUPA D:

Petak

Galatasaraj - Laboral Kuća (20.15)
Olimpijakos - Neptunas (20.45)
Valensija - Crvena zvezda Telekom (21.00)

TABELA:
Olimpijakos 6-1, Crvena zvezda Telekom 4-3, Laboral Kuća 3-4, Galatasaraj 3-4, Neptunas 3-4, Valensija 2-5.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC