• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Mitrović: Čvrsto na zemlji

Autor mondo.rs

Kapiten crveno-belih na konferenciji za medije obećao da se ekipa neće zadovoljiti postignutim.

 Luka Mitrović: Čvrsto na zemlji Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Zvezda je uspela!

Plasirala se među 16 najboljih timova u Evropi čak dva kola pre kraja prve faze i time se neočekivano brzo isplatio dobar rad trenera Dejana Radonjića i njegovih izabranika.

Crveno-beli su dobili pet utakmica, dve nesrećno izgubili (Neptunas i Galatasaraj u gostima), samo ih je nadigrao Olimpijakos u Kombank areni.

Da zaslužuju prolaz, dokazali su pobedama na parketima dve ekipe španske Endesa lige - Laboral Kuće i Valensije u osmom kolu (68:77).

"Veoma sam srećan i ponosan na ekipu, jer smo večeras uradili veliki posao. Znali smo kakav meč nas očekuje, protiv odlične Valensije, koja naročito dobro igra na svom parketu".

"Prvo poluvreme smo odigrali dobro u napadu, u odbrani je škripalo, dok smo u drugom delu ispravili neke greške u defanzivi i došli do željenog rezultata onim oružjem koje nam je i do sada donelo najveći broj pobeda", rekao je na konferenciji za medije Luka Mitrović.

Kapiten srpskog predstavnika u Evroligi naglasio je da "nema puno vremena za slavlje", s obzirom na to da je u ponedeljak na programu gostovanje u Valjevu, a ubrzo i put u Atinu na meč sa prvoplasiranim Olimpijakosom (skor 7-1).

"Čvrsto stojimo na zemlji i preostale dve utakmice u prvoj fazi odigraćemo maksimalno takmičarski, ne zaboravljajući na izazove koji nas očekuju u ABA ligi", poruka je Luke Mitrovića iz Valensije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC