• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš iz pozorišta: Nije bilo namešteno!

Autor mondo.rs

Veliki broj naših čitalaca ispravno je procenio da je "misteriozna" ličnost sa predstave "Dnevnik o Čarnojeviću" - Milenko Tepić.

 Košarkaš iz pozorišta: Nije bilo namešteno! Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Vest o susretu sa poznatim košarkašem na pozorišnoj predstavi, objavili smo 19. decembra prvo jer se takav susret ne događa svakog dana, a onda i sa ciljem da zagolicamo vašu maštu i vidimo ko će vam sve pasti na pamet kao rešenje vizuelno-verbalne zagonetke.

Iz odgovora koje ste ostavljali u komentarima na vest, ili na društvenim mrežama, pokazalo se da pitanje nije bilo teško i da sportska publika zna da proceni afinitet određene ličnosti, u ovom slučaju beka Partizana Milenka Tepića.

Mladi Novosađanin blago se iznenadio kada smo mu objasnili koliku je "prašinu" tog dana podigla vest "Mi u pozorište, kad tamo...", jedna od najpopularnijih na MONDU ove jeseni.

Nije krio da mu godi što je mnogo čitalaca "tipovalo" baš na njega.

"Iskreno, ne znam zašto bi bilo toliko atraktivno videti sportistu u pozorištu", pomalo stidljivo je prokomentarisao Tepić.

"Ali moram da kažem čitaocima MONDA da ništa nije bilo namešteno, već da smo se vaša koleginica i ja slučajno našli na istoj predstavi, 'Dnevnik o Čarnojeviću' u JDP".

Tepić je dodao da u pozorište odlazi onoliko često koliko mu dozvoljavaju profesionalne obaveze.

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović "Obično uveče imamo trening, a takvi su ujedno termini predstava, pa je teško uskladiti se. Ako imamo slobodno veče, kao što je bio slučaj ovog puta, volim da odem u pozorište".

"Tu naviku, a i želju, mi je prilikom prvog dolaska u Partizan razvio Dule Vujošević, kao i posle toga kod novih mladih igrača. Kada vam neko preporuči dobru predstavu i objasni šta je u njoj važno prepoznati, lakše je i lepše, a mislim i jako korisno otići u pozorište. I ne samo tamo, nego i na druga mesta kulture".

Dok je u rodnom gradu igrao za Vojvodinu, nije bio toliko zainteresovan.

"U to vreme su i meni i mojim drugarima bile zanimljive neke druge stvari. Išao sam i tada, ali ne kao od svoje 19-20. godine, pa do danas".

Na pitanje da li takve navike ponekada naiđu na blagi podsmeh od kolega u svlačionici, odgovara: "Ne, zašto bi?"

"Ako se namesti situacija, nije problem ni da se našalim na sopstveni račun. A, verujte da se dešavalo da u pozorište ode više nas, igrača i da se dobro provedemo".

Nekadašnji reprezentativac dodaje da na putovanja najčešće nosi knjigu i iPad, koji koristi za "surfovanje" internetom i gledanje TV serija.

I dalje neprevaziđenom smatra "Vruć vetar" sa Ljubišom Samardžićem u ulozi Borivoja Šurdilovića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC