• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nataša u MONDU: Uživam u drugom delu života

Autor mondo.rs

Ona je hrabra, optimistična, zrači pozitivnom energijom i razoružava osmehom. Nataša Kovačević bila je gost redakcije MONDO i pred Novu godinu ćaskala je sa nama o svemu...

 Nataša u MONDU: Uživam u drugom delu života Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Nataša Kovačević bila je gost MONDA uoči dočeka Nove godine. Hrabra devojka, kojoj je pre nešto više od godinu dana posle saobraćajne nesreće u Mađarskoj amputiran deo noge, pričala je o životu van aktivnog bavljena sportom, o novim obavezama.

Nataša sa velikim optimizmom dočekuje Novu godinu.

"Nikada se ne vraćam na ono što je bilo u prošlosti. Veoma sam aktivna osoba i uvek idem napred. Za mene je ovo drugi deo života, imam druge obaveze, stvari koje me ispunjavaju srećom, to je ono što me gura napred i nadam se da će tako ostati i u budućnosti. Na mestu nesreće sam odlučila da ću da se skoncentrišem samo na ono što je sada i što je ispred mene i od kada sam to rešila, ne vraćam se više na to što je bilo. U mom životu sada su aktuelne neke druge stvari", izjavila je Nataša, koja nam je pričala i o novoj ulozi u košarci, skoku padobranom, ali i gde i kako se najbolje opušta.

Čitaocima portala MONDO ostavila je čestitku sa lepim željama za 2015. godinu, a o tome šta je sebi poželela od Deda Mraza, koliko joj znači košarka u životu, kojeg košarkaša je obožavala kao klinka, a ko joj je omiljeni reprezentativac sada, čitajte u opširnom intervjuu na MONDU, koji će biti objavljen 3. januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC